Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2020
Zile si Nopti

Sibiul dă startul competițiilor baschetbalistice pentru seniori: 4 echipe participă la Memorialul Elemer Tordai 2020

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibiul dă startul competițiilor baschetbalistice pentru seniori: 4 echipe participă la Memorialul Elemer Tordai 2020 Share Sibiul dă startul competițiilor baschetbalistice pentru seniori: 4 echipe participă la Memorialul Elemer Tordai 2020


Memorialul Elemer Tordai 2020 dă startul competițiilor de baschet pentru seniori, după aproape 7 luni de pauză cauzată pandemiei. În perioada 7 și 8 octombrie, Sibiul va găzdui ediției 2020 a ”Memorialului Elemer Tordai” la care participa BC CSU Sibiu, U BT Cluj Napoca, CSO Voluntari și Dinamo București.

Meciurile de pregătire se vor juca la Sala Transilvania, în condiții de securitate sanitară, fără spectatori.

”Sibiul respiră baschet și a demonstrat-o ori de câte ori a avut ocazia. Anul acesta, într-un an cu multe provocări și situații cu totul excepționale, Sibiul dă startul competițiilor baschetbalistice pentru seniori, în cadrul unui turneu devenit deja tradiție pentru noi. Ne bucurăm, în primul rând, că putem să jucăm acasă, că revenim pe parchet și abia așteptăm primele teste. Din păcate, așa cum știți, spectatorii nu vor avea acces, însă toate meciurile vor fi transmise LIVE pe pagina noastră de facebook. Sperăm să fie un eveniment reușit și îi invităm pe suporterii noștri să mai aibă puțină răbdare și să ne urmărească online”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Programul partidelor este următorul:
Miercuri, 7 octombrie, 2020:
• ora 17:00: U-BT Cluj Napoca VS. CSO Voluntari
• ora 19:30: BC CSU Sibiu VS. Dinamo București

Joi, 8 octombrie, 2020:
• ora 17:00: Finala mică,
• ora 19:30: Finala mare.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută