Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2020
Muzică Viața Orașului

ERUS ȘI VALEA IUBIRII ÎN PREMIERĂ LA OPERA COMICĂ PENTRU COPII

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii ERUS ȘI VALEA IUBIRII ÎN PREMIERĂ LA OPERA COMICĂ PENTRU COPII Share ERUS ȘI VALEA IUBIRII ÎN PREMIERĂ LA OPERA COMICĂ PENTRU COPII


Îndrăgitul personaj creat de Alec Blenche, Erus, revine la Opera Comică pentru Copii (OCC) cu o nouă aventură în spectacolul „Erus și Valea Iubirii”, musical care are premiera în acest weekend, pe 02 și 03 octombrie, de la ora 18:30. Alături de prietenii săi, el are de înfruntat provocări noi, de data aceasta în Valea Iubirii, un tărâm fermecat, plin de surprize. Până acum Erus a călătorit în Valea Răbdării și în cea a Generozității, tot pe scena OCC, de fiecare dată spectacolul jucându-se cu casa închisă. Călătorește și tu prin Valea Iubirii și bucură-te de un spectacol inedit, pe 2, 3, 9 și 10 octombrie!

Bilete disponibile: https://www.bilete.ro/erus-si-valea-iubirii/

Întâlnirea cu autorul cărții Erus și Valea Iubirii, Alec Blenche

Vineri, 02 octombrie, de la 17:30, înainte de premiera spectacolului Eus și Valea Iubirii, Alec Blenche, unul dintre cei mai cunoscuți autori de cărți pentru copii de astăzi, oferă autografe, citește povești și cântă alături de micii și marii spectatori.

Întâlnire cu regizoarea Ana Crăciun Lambru și personajele din spectacolul Erus și Valea Iubirii 

Sâmbătă, 03 octombrie de la ora 19:30, la Căsuța din Copac, personajele din spectacol împreună cu regizorul, vor rămâne alături de spectatori. Aceștia vor răspunde la toate curiozitățile și vor dezvălui cele mai ascunse secrete despre personajele lor și crearea spectacolului.

ERUS ȘI VALEA IUBIRII ÎN PREMIERĂ LA OPERA COMICĂ PENTRU COPII

ERUS ȘI VALEA IUBIRII ÎN PREMIERĂ LA OPERA COMICĂ PENTRU COPII

Această nouă călătorie a lui Erus aduce multă iubire. În poveste este vorba despre înțelegerea iubirii, a ceea ce este ea cu adevărat, despre înțelegerea faptului că dacă nu ai iubire pentru tine, nu poți să dăruiești. E nevoie să dăruim celor din jur foarte multă iubire încă din copilărie. Totodată,  dacă sunt printre noi oameni care nu au primit iubire niciodată, nu e prea târziu să le-o oferim și nici pentru ei s-o primească. Una dintre temele spectacolului este bullying-ul și sper ca acest lucru să ridice anumite semne de întrebare. Erus spune: „cei înfricoșători la prima vedere au cea mai mare nevoie de iubire.” Ana Crăciun Lambru

Opera Copiilor rămâne ONLINE

De asemenea, Opera Comică pentru Copii continuă să își păstreze un program interesant și pe aplicația Opera Copiilor: app.operacomica.ro/. În fiecare zi se postează episoade noi din emisiuni și săptămânal un spectacol din repertoriul OCC.

Luni – Vineri (28 septembrie – 02 octombrie), ora 13:00 – Acadele Muzicale

Duminică, 04 octombrie, ora 17:00 – concert-lecție Călătorii Muzicale

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută