Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/09/2020
Muzică Viața Orașului

Concurs! Câștigă invitații la Concertul Madrigal

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concurs! Câștigă invitații la Concertul Madrigal Share Concurs! Câștigă invitații la Concertul Madrigal


UPDATE:

Câștigătorii concursului ”1 invitație dublă la Concertul Madriga Ave Marial” din 2 octombrie sunt:

  1. Maricica Ilie
  2. Stamate Dragos
  3. Alexandra Gamulescu
  4. Avram Roberto
  5. Olimpia Stamate

Felicitări și audiție plăcută!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Corul Madrigal revine pe scenă cu spectacolul de succes „Ave Maria” 

Vineri, 2 octombrie 2020, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu revine pe scenă cu un nou spectacol „Ave Maria”, alături de invitații Marius Manole și ansamblul Young Beats – Cantus Mundi, coordonat de Zoli Toth. Evenimentul se va desfășura în aer liber, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din București (Str. Arhitect D. Hîrjeu nr 61).

Concurs: Câștigă 1 invitație dublă la Concertul Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, „ Ave Maria”, din data de 2 octombrie, de la Amfiteatrul „Mihai Eminescu”

Întrebare concurs: Unde va avea loc spectacolul „Ave Maria” din data de 2 octombrie?

Răspunde la întrebare printr-un comentariu la acest articol.

Concursul se desfășoară în perioada 30 septembrie – 1 octombrie

Câștigătorii vor fi aleși dintre cei care au răspuns corect la întrebare. Tragerea la sorți se face vineri, 2 octombrie, ora 12.00, prin random.org. 

În total vor fi extrași 5 câștigători.

Fiecare câștigător va primi o invitație dublă (2 locuri). #Succes

Concurs! Câștigă invitații la Concertul MadrigalDupă un eveniment desfășurat cu casa închisă în luna august, Corul Madrigal invită publicul la o nouă reprezentație a proiectului „Ave Maria”, readucând pe scenă sonoritatea unică a unora dintre cele mai remarcabile lucrări inspirate de spiritualitatea renascentistă sau cea bizantin-ortodoxă, precum și creații contemporane aflate în aceeași rezonanță a sacralității.

Programul evenimentului „Ave Maria” va fi îmbogățit de prezența lui Marius Manole, unul dintre cei mai prolifici și iubiți actori români, care va reda o tulburătoare selecție de Psalmi. Pe scenă se vor afla și talentații copii din ansamblul de percuție Young Beats – Cantus Mundi, înființat și pregătit de muzicianul Zoli Toth. Regia complexă a evenimentului va include, de asemenea, solo-uri de orgă, proiecții spectaculoase de lumini, prezentate într-o scenografie unică, dar și Expoziția de fotografie „Via Dolorosa”, care îi va întâmpina pe spectatori încă de la intrare, pe esplanada Amfiteatrului „Mihai Eminescu”.

Biletele la spectacol pot fi achiziționate online de pe platforma Bilete.ro. Costul unui bilet este de 50 lei.

Evenimentul „Ave Maria” se adaugă Stagiunii estivale Madrigal, care s-a desfășurat în perioada 21 iulie – 16 august 2020, cu 5 concerte de succes în aer liber având fiecare concepte creative diferite: de la costume și scenografii diverse, până la repertorii și invitați.

Proiectul este organizat în colaborare cu Centrul Cultural „Mihai Eminescu” al sectorului 2, Circul Metropolitan București, Opera Comică pentru Copii și Roton Music.

Parteneri media: AGERPRES Bookhub, Bucuresti FM, CAȚAVENCII, GoodNews, National FM România, N24 PLUS, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Revista CARIERE, spotmedia.ro, Zile si Nopti.

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” este o emblemă a vieții muzicale românești și universale. Din momentul înființării sale, în 1963, de către dirijorul Marin Constantin (1925–2011), Corul Madrigal a susținut peste 4.500 de concerte aplaudate în întreaga lume, impunându-se astfel ca un adevărat „brand de țară”. Este unul dintre etaloanele mondiale ale muzicii corale camerale, cu un repertoriu îndreptat către Renașterea europeană, muzica bizantină și creația contemporană românească și universală.

În noiembrie 2016, Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” a fost recunoscut oficial ca Ambasador al Libertăţii, Speranţei şi Păcii, primind premiul „Jean Nussbaum and Eleanor Roosevelt” la Palatul Naţiunilor Unite din Geneva, în cadrul Summit-ului Global de Religie, Pace şi Securitate.

În 2020, Madrigal a împlinit 57 de ani de activitate neîntreruptă, fiind unul dintre cele mai longevive ansambluri corale. În luna ianuarie 2021, Corul Madrigal va evolua în cadrul renumitului Festival de la Salzburg, în celebra sală Mozarteum, sub bagheta dirijorului Ion Marin.

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat de reputatul dirijor Ion Marin și derulat cu implicarea membrilor Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

După 9 ani de activitate, Programul reunește sub umbrela sa peste 1.600 de coruri. Aproape 60.000 de copii, alături de dirijorii lor, participă la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atât de necesare pentru revitalizarea societății noastre. 

 

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută