Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/09/2020
Lifestyle

Experiențe… To Kill for: Dans cu Peeping Tom sau o vizită la Kyoto?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Experiențe… To Kill for: Dans cu Peeping Tom sau o vizită la Kyoto? Share Experiențe… To Kill for: Dans cu Peeping Tom sau o vizită la Kyoto?


Cu toții avem lucruri sau experiențe pentru care ne-am dorit ca anumite perioade de timp să treacă mai repede. Bineînțeles, e greșit să-ți trăiești viața fiind tot timpul în expectativă, dar nu despre asta este vorba aici, ci despre un wishlist cu chestii mișto, din care să se poată inspira oricine atunci când caută să-și facă mai interesant timpul care se scurge între două dorințe personale.

 

RĂZVAN-IONUŢ GREU, Redactor ZN

Razvan Ionut Greu

Carantina mi-a deschis apetitul pentru filme, multe dintre cele văzute fiind filme spaniole (nu, nu telenovele). Fie că-i spui Contratiempo sau The Invisible Guest, filmul m-a purtat prin o mie de ipoteze, făcându-mă să urăsc pe rând toate personajele, apoi să le apreciez, iar replicile spuse în limba spaniolă… un deliciu auditiv pentru mine. Un film imprevizibil de-a dreptul care arată și faptul că adevărul nu poate fi ascuns pentru totdeauna, oricât ai încerca.

 

MĂDĂLINA CIOTEA, Actriţă

Mădălina Ciotea

Îmi e dor să călătoresc și sper că atunci când Mihnea o să mai crească și o să fie totul bine în lume să pornim la drum. Cred că cel mai mult mi-ar plăcea să vizitez Kyoto, în special Arashiyama Bamboo Grove. Am rămas mereu impresionată de fotografiile făcute în acest loc. Chiar ai senzația că ai trecut într-o altă lume. În plus, Japonia este pe lista mea de foarte mult timp. Abia aștept să bifez 🙂 Pe de altă parte recomand o vizită de câteva săptămâni în Sri Lanka. Spun săptămâni ca să ai timp să te plimbi și să te bucuri de cele mai frumoase view-uri. Iar Sigirya Rock este un vis în lumea asta. Ca și Little Adam’s Peak din Ella. M-aș întoarce acolo oricând cu mare drag. 

VLAD BÎRZANU, Actor

Vlad Bîrzanu

Anul trecut am făcut pentru prima dată o excursie în Croaţia, un road trip în zona Histria și m-am îndrăgostit de orășelele lor, de lespezile albe care pavează străzile, de soarele care apune în mare, de vibe-ul general și de un păhărel de medika rece (un fel de ţuică cu miere). Anul ăsta doream să ajung în insulele Croaţiei, să stau într-un orășel de unde să explorez cu un scooter. Sper să se întâmple în 2021. Şi vreau neapărat să mai văd spectacole făcute de compania de dans belgiană Peeping Tom, după ce am văzut anul trecut Mother, care a fost absolut halucinant și mi-am promis că îi mai văd live, oriunde ar fi să merg. Cât despre peisajul de la noi, abia aștept să reînceapă spectacolele/producţiile la Centrul independent coregrafic Linotip (love them și e un must tot ce fac ei acolo) și mi-e dor de noaptea muzeelor ca să bântui noaptea prin casa Cuţescu-Stork și casa Theodor Aman.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută