Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 26/09/2020
Film Viața Orașului

Începe un weekend plin de premiere la KINOdiseea | Ce filme vedem în weekendul 25 – 27 septembrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Începe un weekend plin de premiere la KINOdiseea | Ce filme vedem în weekendul 25 – 27 septembrie Share Începe un weekend plin de premiere la KINOdiseea | Ce filme vedem în weekendul 25 – 27 septembrie


A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie. Anul acesta, proiecțiile au loc în fiecare final de săptămână și se vor desfășura exclusiv în aer liber, la Cinema Muzeul Țăranului în aer liber, Grădina Muzeului Grigore Antipa, și Opera Comică pentru Copii – acoperiș, în condiții confortabile și sigure, respectând toate normele de distanțare fizică.

În weekendul 25 – 27 septembrie , la Cinema Muzeul Țăranului în aer liber, vor avea loc trei premiere.

Începe un weekend plin de premiere la KINOdiseea | Ce filme vedem în weekendul 25 – 27 septembrie

Vineri, 25 septembrie, de la 19.30, se vede într-o proiecție unică “Jackie și Oopjen”, filmul olandez în regia Annemariei van de Mond, o comedie pentru întreaga familie care ne invită să ne plimbăm printre galeriile și operele de artă ale muzelui Rijksmuseum din Amsterdam. La închiderea programului pentru vizitatori, Jackie, fetița de 12 ani a unui custode descoperă că unul dintre faimoasele tablouri ale lui Rembrandt se trezește la viață. O prietenie puțin probabilă se leagă atunci când Oopjen (un personaj faimos din tabloul lui Rembrandt) o confundă pe Jackie cu sora ei demult pierdută.

Începe un weekend plin de premiere la KINOdiseea | Ce filme vedem în weekendul 25 – 27 septembrie

Sâmbătă, 26 septembrie, de la 19.30, zâne puse pe șotii, fauni, vrăjitoare și monștri blânzi, mitologii și basme nordice se împletesc în ‘Faunutland and The Lost Magic‘, călătoria inițiatică din Alice in Woderland sau Vrăjitorul din Oz cu un twist contemporan. Stați cu ochii pe Tipper Seifert-Cleveland, actrița care o joacă pe protagonista Emily, pe care o veți recunoaște din Game of Thrones și pe care o veți vedea în curând în Cruella, un prequel care spune povestea Cruellei de Vil din 101 dalmațieni.

Începe un weekend plin de premiere la KINOdiseea | Ce filme vedem în weekendul 25 – 27 septembrie

În premieră, duminică, 27 septembrie, de la 19.30, la Cinema Muzeul Țăranului în aer liber, se vede “H is for Happiness”. Descoperit la Festivalul de Film de la Berlin, unde a luat Mențiune Specială, ‘H is for Happiness’ va intra instant pe lista de filme favorite a întregii familii. Candice Phee (jucată de Daisy Axon) este o fetița precoce de 12 ani care se decide să găsească motive de fericire într-o lume în care adulții au renunțat să o mai caute. Un feel-good movie care nu sacrifică nimic din substanța poveștii, vă va aminti de stilul jucăuș și universul colorat ale lui Wes Anderson și se va dovedi a fi doza de optimism de care avem nevoie în aceste momente.

Începe un weekend plin de premiere la KINOdiseea | Ce filme vedem în weekendul 25 – 27 septembrie

Filmele au parte de proiecții unice la Cinema Muzeul Țăranului în aer liber, accesul se face în limita celor 100 de locuri disponibile și distanțate, iar biletele se vând doar online pe Eventbook.

Bilete online aici: https://eventbook.ro/festival/kinodiseea

Informațiile despre eveniment și programul sunt disponibile pe www.kinodiseea.ro, www.eventbook.ro și https://www.facebook.com/kinodiseea

Eveniment organizat de: Asociația Culturală Metropolis, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural, Agerpres, Itsy Bitsy, IQAds, Zile și Nopți, Ziarul Metropolis, All About Romanian Cinema, Munteanu, Sfatulpărinților.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută