Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/09/2020
Muzică

Ioana Ignat concertează în sufrageria ta, joi, 24 septembrie 2020, de la ora 21:00

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Ioana Ignat concertează în sufrageria ta, joi, 24 septembrie 2020, de la ora 21:00 Share Ioana Ignat concertează în sufrageria ta, joi, 24 septembrie 2020, de la ora 21:00


Ioana Ignat concertează în sufrageria ta, joi, 24 septembrie 2020, de la ora 21:00. Biletele pot fi cumpărate de aici.

Ioana Ignat te așteaptă la un concert live online, pe care îl va susține pe platformă NETBOX. În ultima perioadă, prezența la un concert live a fost din păcate imposibilă și tututor ne este dor de această experiență. Însă, Ioana Ignat aduce concertul la tine, oriunde ai fi.

CONCERT ONLINE

IOANA IGNAT

În cadrul concertului online, Ioana Ignat va interpreta cele mai îndrăgite și celebre piese lansate de-a lungul timpului, iar tu vei putea să le fredonezi chiar la tine acasă! Tot ce trebuie să faci este să cumperi un cod de acces și să intri online – Joi, 24 septembie 2020, oră 21:00.

Cine este Ioana Ignat?

Ioana Ignat a cucerit publicul încă de la începutul carierei sale. La nici un an de la debut, a ajuns în toate topurile muzicale din România cu piesa “Doar pe a ta”, alături de Edward Sanda, unde s-a poziționat timp de 20 de săptămâni. Printre piesele de succes ale artistei de numără “Nu mă uita”, piesă ce a strâns peste 79 de milioane de vizualizări sau “In palma ta” ce a fost prezența pe primele locuri ale topurilor din întreaga țară și a strâns peste 48 de milioane de vizualizări, dar și “De dragul iubirii” sau “Sensibil”. Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani, cu un timbru unic, artistă își compune sigură piesele, iar concertele ei sunt o experiență live complete.

Videoclip: Doar pe a ta

Videoclip: Nu mă uita

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută