Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2020
Zile si Nopti

Viața orașului | Ce poți face în perioada 29 septembrie – 6 octombrie, la Sibiu?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului | Ce poți face în perioada 29 septembrie – 6 octombrie, la Sibiu? Share Viața orașului | Ce poți face în perioada 29 septembrie – 6 octombrie, la Sibiu?


Ne întoarcem încet, încet la viața pe care o aveam înainte de pandemie. Ne-am petrecut toată vara la festivaluri desfășurate în aer liber, iar acum putem ieși din nou la teatru, la cinema sau la filarmonică. Chiar dacă sunt reguli de care încă trebuie să ținem cont, ne putem bucura din plin de viața orașului și de toate evenimentele pe care Sibiul le găzduiește în această toamnă. În plus, la vibe-ul Sibiului va contribui și începerea noului an universitar și venirea sau revenirea studenților în oraș.

 

Viața orașului | Ce poți face în perioada 29 septembrie - 6 octombrie, la Sibiu?

Spectacolul ”LIVE” a avut premiera în luna iulie a acestui an și are la bază realitatea anului 2020. Până în prezent spectacolul s-a jucat pe scena naționalului sibian fără public în scaune, fiind transmis live. Pe 30 septembrie, 1 și 2 octombrie, de la ora 19, publicul va putea viziona, în premieră, spectacolul din sala de teatru. Producția secției Germane a TNRS surprinde cinci povești în mediul virtual care arată diferitele fețe ale realității în lumea post-factuală a adevărurilor alternative. Pe scenă vor evolua actorii Emőke Boldizsár, Fabiola Petri, Anca Cipariu, Johanna Adam, Yannick Becker, Daniel Bucher, Daniel Plier și Valentin Späth.

 

Viața orașului | Ce poți face în perioada 29 septembrie - 6 octombrie, la Sibiu?

După o vară plină de concerte în aer liber, Filarmonica de Stat Sibiu deschide stagiunea 2020-2021 în data de 1 octombrie, de la ora 17 și 19, la Sala Thalia, cu două reprezentații ale unui concert simfonic în cadrul căruia publicul meloman va asculta romanțe și simfonii semnate de Beethoven și Imnul Germaniei de Haydn. Invitații speciali ai concertului inaugural sunt violonista Diana Jipa și dirijorul Tiberiu Soare. Concerte simfonice se întorc în fiecare zi de joi la Sala Thalia!

 

Viața orașului | Ce poți face în perioada 29 septembrie - 6 octombrie, la Sibiu?

Teatrul de Balet Sibiu se întoarce pe scenă! Primul spectacol programat este ”Straussiana”, marți , 29 septembrie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”. ”Straussiana” este un spectacol de dans neoclasic care redă atmosfera unui bal din perioada anilor ’30, într-o notă comică. 

 

Viața orașului | Ce poți face în perioada 29 septembrie - 6 octombrie, la Sibiu?

O nouă ediție Classic Unlimited ajunge în curtea Muzeului Național Brukenthal, marți, 6 octombrie, ora 18:30. Repertoriul concertului susținut de pianistul Bogdan Vaida e unul predominant romantic, care include lucrări de Brahms, Schubert, Bach, Liszt și Ciprian Gabriel Pop.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută