Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2020
Artă & Cultură / Teatru

Un premiu și trei nominalizări UNITER pentru Teatrul EXCELSIOR

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Un premiu și trei nominalizări UNITER pentru Teatrul EXCELSIOR Share Un premiu și trei nominalizări UNITER pentru Teatrul EXCELSIOR


În cadrul celei 28-a ediții a Galei Premiilor UNITER, Lucian Ionescu a obținut Premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal pentru rolul Gomez Addams din musicalul Familia Addams – regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu.

Un premiu și trei nominalizări UNITER pentru Teatrul EXCELSIORLucian Ionescu © foto Adi Bulboaca

„Împart premiul acesta cu echipa Teatrului EXCELSIOR, o echipă tânără, energică, foarte pasionată de ceea ce face și cu o dorință extraordinară de a oferi spectacole de calitate. Faptul că am fost cu toții nominalizați la trei categorii ne demonstrează atât mie cât și lor că suntem pe drumul cel bun, că sunten în ascensiune și că suntem apreciați pentru ceea ce facem. Totodată este și un imbold pentru viitoarele proiecte!”, a declarat Lucian Ionescu.

Teatrul EXCELSIOR s-a aflat printre preferințele Juriului UNITER, fiind nominalizat la trei categorii de premii: Cea mai bună actriță în rol principal (Oana Predescu), Cel mai bun actor în rol principal (Lucian Ionescu) și Cel mai bun spectacol (Familia Addams).

Un premiu și trei nominalizări UNITER pentru Teatrul EXCELSIOREchipa Familia Addams ©foto Adi Bulboacă

„Teatrul EXCELSIOR a fost nominalizat la Premiile UNITER pentru trei categorii importante. Această recunoaștere ne onorează și răsplătește eforturile unei echipe care înseamnă nu numai… Familia Addams, ci, cu adevărat, Familia EXCELSIOR, una dintre cele mai frumoase familii din teatrul românesc. Lucian Ionescu este câștigătorul premiului pentru Cel mai bun Actor în rol principal. Este un premiu binemeritat, Lucian fiind deja un nume cu greutate pentru scenele din România, un actor care lucrează cu foarte mult profesionalism și implicare!, a declarat Adrian Găzdaru, Managerul Teatrului EXCELSIOR.

Creat de Marshall Brickman, Rick Elice și Andrew Lippa, musicalul Familia Addams este o „revizitare” irezistibil de comică și de emoționantă a universului excentricei și faimoasei familii dintr-o perspectivă surprinzător de actuală. Gomez și Morticia se confruntă cu o situația limită: fiica lor, Wednesday, ajunsă la vârsta adolescenței, se îndrăgostește de Lucas Beineke, un băiat drăguț dintr-o familie respectabil de „normală”. Totul va lua o turnură neașteptată în noaptea când „prea normalii” Beineke ajung să cineze în casa „prea ciudaților” Addams – o întâlnire plină de surprize care va provoca ambele familii să își reseteze propriile limite în raport cu (a)normalitatea.

Un premiu și trei nominalizări UNITER pentru Teatrul EXCELSIORFoto spectacol ”Familia Addams” © foto Vlad Catana

Familia Addams are toate ingredientele unui show de musical: strălucire, efervescență, umor, numere muzical-coregrafice spectaculoase, songuri molipsitoare, o poveste cuceritoare și, nu în ultimul rând, o echipă artistică și de creație care a lucrat cu dedicare pentru materializarea fiecărui detaliu scenic.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută