Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2020
Zile si Nopti

Sibiul ar putea avea un nou complex de terenuri de sport

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibiul ar putea avea un nou complex de terenuri de sport Share Sibiul ar putea avea un nou complex de terenuri de sport


În vecinătatea noului skatepark din zona Pieței Obor ar putea fi construit, în anii următori, un complex de terenuri de sport. Mai precis, pe o suprafață de 2,3 hectare, sibienii vor avea la dispoziție terenuri de fotbal, minifotbal, tenis, tenis cu piciorul, baschet, handbal sau volei.

Zona destinată sportului din Piața Obor ar urma să se extindă în viitorul apropiat cu 23.000 de metri pătrați de teren. Noul complex sportiv are în vedere crearea unui teren de fotbal cu gazon natural pentru antrenamente și terenuri sintetice pentru baschet, volei, handbal, minifotbal, tenis, tenis cu piciorul și mese de ping-pong. În momentul de față proiectul se află în etapa studiului de fezabilitate: ”În curând vom vedea concluziile studiului realizat de specialiști și vom contracta elaborarea proiectului tehnic, iar după aprobarea de către Consiliul Local, vom executa lucrările propriu-zise, studiul de fezabilitate urmând să ne ofere și o valoare estimativă a investiției”, a precizat Astrid Fodor. Terenurile de sport ar urma să fie construite în vecinătatea noului skatepark, cel mai mare din România, inaugurat în luna mai a anului 2019. De asemenea, au fost anunțate noi dotări și pentru skatepark, mai exact un foam pit care le-ar fi util iubitorilor acestui sport pentru antrenamente.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.