Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2020
Zile si Nopti

#eusuntcsu – sloganul echipei de baschet a Sibiului pentru noul sezon

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii #eusuntcsu – sloganul echipei de baschet a Sibiului pentru noul sezon Share #eusuntcsu – sloganul echipei de baschet a Sibiului pentru noul sezon


În pragul aniversării a 50 de ani de la înființarea echipei de baschet BC CSU Sibiu, sezonul 2020-2021 se va desfășura sub sloganul #eusuntcsu. Campania de promovare a noului sezon va fi centrată pe ideea că CSU e o adevărată familie, indiferent de provocările întâmpinate.

BC CSU Sibiu e o echipă ce s-a evidențiat mereu prin atașament, loialitate și prin dragostea manifestată de membrii familiei galben-albastre. După mai multe luni de pauză, echipa sibiană se află aproape de un nou început. Cu toate că noul sezon va fi diferit din multe puncte de vedere față de cele anterioare, BC CSU Sibiu vrea să demonstreze că în ciuda vremurilor dificile, familia galben-albastră ține sus standardul. ”Cea mai de preț performanță a noastră e forța de a fi mereu împreună. Nu am renunțat niciodată unii la ceilalți”, subliniază Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu. Acesta anunță că în 2020 clubul sibian pregătește numeroase surprize pentru toți ce-i care își spun că sunt CSU: ”Anul acesta ne vom implica și mai mult în ceea ce privește fidelizarea suporterilor noștri și, chiar dacă, în prima parte, e posibil să nu îi avem pe suporteri alături de noi, în săli, la meciurile oficiale, vom insista mult pe păstrarea legăturii cu ei. O adevărată familie va găsi mereu calea de a fi împreună.”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.