Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2020
Zile si Nopti

Cum să-ți păstrezi tinerețea doar alegând coafura potrivită

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cum să-ți păstrezi tinerețea doar alegând coafura potrivită Share Cum să-ți păstrezi tinerețea doar alegând coafura potrivită


O tunsoare nepotrivită, o culoare ștearsă sau un păr deteriorat sunt doar trei elemente care te pot face să pari mult mai în vârstă. Pentru a evita acest lucru poți încerca o serie de schimbări care te vor ajuta să ai un look fresh și care să mascheze trecerea timpului. Iată 5 tunsori care te întineresc.

Bretonul este unul dintre stilurile care au cel mai pronunțat efect de întinerire: dă un aspect jucăuș, dar rafinat, mai ales dacă șuvițele sunt mai lungi și putin filate. Bretonul e un accesoriu pentru chip și nu are vârstă. Bobul este tunsoarea supremă: e șic și sofisticată, suvițele care încadrează fața oferă un aspect proaspăt, subțiază maxilarul și pun în evidență pomeții. Feminitatea a fost mereu asociată cu părul lung, dar o tunsoarea scurtă, în stilul pixie, pune în evidență trăsăturile feței: stilul emană încredere în sine și spirit ludic și are avantajul că poate fi aranjat în feluri diferite în fiecare zi, cu un minimum de produse de styling și de efort. Lob e combinația dintre bob și long, adică un bob mai lung și e unul dintre cele mai populare stiluri adoptate în ultimii ani. Mentenanța e minimă, se potrivește multor texturi ale părului, iar aspectul clasic permite adoptarea oricărui tip de machiaj. Pentru mai multă luminozitate, alege ca șuvițele din față să fie colorate în nuanțe calde. Acest truc îți va oferi un plus de strălucire.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.