Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2020
Zile si Nopti

Cocktailuri aromate cu cidru de mere

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cocktailuri aromate cu cidru de mere Share Cocktailuri aromate cu cidru de mere


Cider Jack Cocktail

Cocktailuri aromate cu cidru de mere

Pune într-un blender 60 ml lichior Applejack, 30 ml de suc proaspăt de lămâie, un stop de Grenadine și, după gust, cidru de mere. Amestecă bine, iar apoi strecoară băutura în pahare umplute cu gheață. Merge servit de minune cu 1-2 bețe de scorțișoară.

 

 

Warm Apple & Bourbon Punch

Cocktailuri aromate cu cidru de mere

Pune într-o oală 16 căni cidru de mere proaspăt și condimente după gust (scorțișoară, ghimbir, coji de portocale și lămâi, cuișoare) și lasă la fiert timp de 20 de minute. După 5 minute de răcire adaugă 3 căni bourbon și ornează fiecare pahar cu felii de măr.

 

Spiced Amaretto Apple Cider 

Cocktailuri aromate cu cidru de mere

Pune într-un blender 30 ml lichior amaretto, 30 ml rom condimentat și 75 ml cidru de mere și amestecă bine timp de 30 de secunde. Freacă marginea paharului cu miere, iar apoi trece-l printr-un mix de zahăr cu scorțișoară. Adaugă gheață și toarnă băutura.

 

Apple Vodka Cocktail 

Cocktailuri aromate cu cidru de mere

Ai nevoie de o cană de cidru de mere, o cană de afine și 50 ml vodka. Mixează ingredientele într-un blender până obții un amestec roz și spumos. Toarnă în pahare și servește cu câteva cuburi de gheață și puțin ghimbir măcinat proaspăt presărat deasupra.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.