Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2020
Zile si Nopti

Spectacolul ”Născut în 2000” deschide ediția aniversară a festivalului ”25 De Ore De Teatru (Non-Stop), vineri, 2 octombrie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Spectacolul ”Născut în 2000” deschide ediția aniversară a festivalului ”25 De Ore De Teatru (Non-Stop), vineri, 2 octombrie Share Spectacolul ”Născut în 2000” deschide ediția aniversară a festivalului ”25 De Ore De Teatru (Non-Stop), vineri, 2 octombrie


În 2 octombrie 2020, la ora 19:00, la Sala Thalia, se deschide a zecea ediție a festivalului 25 DE ORE DE TEATRU (non-stop).

”Va fi o ediție atipică, pentru că trăim vremuri atipice. Vom pune sintagma non-stop în paranteză”, precizează organizatorii festivalului.

Anul acesta cele 25 de ore de teatru non-stop devin 25 de zile de teatru. Vor fi 18 evenimente în 8 spații din Sibiu. Deschiderea este singurul eveniment indoor.

”Jucăm ultima noastră producție, spectacolul NĂSCUT ÎN 2000, care a avut premiera în 16 august 2020 în cadrul programului Acces ONLINE finanțat de Ministerul Culturii”, adaugă aceștia.

Cei născuți în ’90. Au ajuns la vârsta oamenilor mari. La vârsta deciziilor importante. A procrea sau a nu procrea? Iată întrebarea. A aduce pe lume un copil în anii 2000? A te lăsa pradă instinctului matern care îți cere să fii mamă? Mamă, mamă! Ajută-mă mamă! Nu sunt pregătită să cresc un prunc în lumea asta nebună!

“NĂSCUT ÎN 2000” este o producție BIS Teatru, a cărei protagoniste sunt actrițele Aneea Opriș, Alexandra Roatiș și Andrada Grosu, toate născute în anul 1990. Pe parcursul procesului de creație li s-a alăturat Shama Leah, născută în Kampala, Uganda.
Textul spectacolului a fost generat într-un proces de colaborare între regizor și actrițe pe baza experiențelor personale ale acestora în ceea ce privește maternitatea.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.