Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2020
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

Spectacolele Teatrului Arte dell’Anima din octombrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Spectacolele Teatrului Arte dell’Anima din octombrie Share Spectacolele Teatrului Arte dell’Anima din octombrie


Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” , își doresc să te întâlnească.

„Anima pentru Societate VIII”

„Anima pentru Societate VIII” improfix

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.

Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de improvizație din România.

Distribuție: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Petru Marginean, Laura Gabriela Oana, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dumitru Țui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu Coach: Mihaela Sîrbu Clape: Vlad Pasencu Design și fotografie afiș: Andrei Runcanu Durata spectacol: 1 h 20 minute

Adresă: Teatrul Nottara: Bulevardul Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Teatrului Nottara și de la casa de bilete de la sediu, precum și de pe www.bilet.ro .

 

„Totul despre femei”

„Totul despre femei”

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la cea mai savuroasă comedie, „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, pe 16 octombrie, ora 19:00, la Teatrul Nottara, sala ,,Horia Lovinescu”.

O comedie romantică cu Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”. „Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină, uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.

Acest diamant este Femeia – mamă, fiică, iubită, prietenă, soră.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața spectatorilor trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu, întruchipând fiecare cinci personaje diferite. Vino la „Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. Trei actrițe, cincisprezece personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce îți va dezvălui aproape totul despre femei.

„Totul despre femei”

Distribuție: Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu Regie: Felix Crainicu Scenografie: Ioana Colceag Traducere: Mihaela Balint Adaptare text: Crina Lință Light & sound design: Alexandru Bibere Durata: 1h 20’

Adresă: Teatrul Nottara: Bulevardul Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Teatrului Nottara și de la casa de bilete de la sediu, precum și de pe www.bilet.ro .

  • Credit foto, adevarul.ro

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută