Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2020
Zile si Nopti

Primele trei reprezentații cu public în sală ale spectacolului ”LIVE”, la TNRS

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Primele trei reprezentații cu public în sală ale spectacolului ”LIVE”, la TNRS Share Primele trei reprezentații cu public în sală ale spectacolului ”LIVE”, la TNRS


Spectacolul ”LIVE” a avut premiera în luna iulie a acestui an și are la bază realitatea anului 2020. Până în prezent spectacolul s-a jucat pe scena naționalului sibian fără public în scaune, fiind transmis live.

Pe 30 septembrie, 1 și 2 octombrie, de la ora 19, publicul va putea viziona, în premieră, spectacolul din sala de teatru. Dar în același timp, spectacolul va fi transmis online și pe Scena Digitală pentru cei care doresc să-l urmărească de acasă.

Producția secției Germane a TNRS surprinde cinci povești în mediul virtual care arată diferitele fețe ale realității în lumea post-factuală a adevărurilor alternative. Pe scenă vor evolua actorii Emőke Boldizsár, Fabiola Petri, Anca Cipariu, Johanna Adam, Yannick Becker, Daniel Bucher, Daniel Plier și Valentin Späth.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.