Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/09/2020
Zile si Nopti

Piano Rocks anunță ediția cu numărul 7: outdoor, în Piața Mică, și Trooper, invitați speciali

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Piano Rocks anunță ediția cu numărul 7: outdoor, în Piața Mică, și Trooper, invitați speciali Share Piano Rocks anunță ediția cu numărul 7: outdoor, în Piața Mică, și Trooper, invitați speciali


Așteptarea a luat sfârșit!
 
Organizatorii PIANO ROCKS au hotărât să facă și anul acesta evenimentul – împinși de la spate de mulți dintre fanii PIANO ROCKS – și, pentru a trece puțin mai ușor peste această perioadă, dar și pentru a respecta toate normele de siguranță impuse în prezent, aceștia au ales să facă evenimentul outdoor!
 
Așadar, PIANO ROCKS va avea loc SÂMBĂTĂ – 26 SEPTEMBRIE 2020, în Piața Mică, ediția cu numărul 7 a proiectului Piano Rocks! Alături de pianista Monica Florescu, pe scenă vor urca dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu, 4Tune Quartet și percuționistul Gabriel Barani. Invitați speciali: formația TROOPER.
 
Accesul este liber însă numărul de locuri este limitat și se va face pe bază de invitație. Invitatiile se obtin gratuit prin email la pianorocks.sibiu@gmail.com

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută