Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2020
Artă & Cultură / Art Expo Lifestyle / Arhitectură & Design Viața Orașului

TOP 3 expoziții pe care trebuie să le vezi la Romanian Design Week

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii TOP 3 expoziții pe care trebuie să le vezi la  Romanian Design Week Share TOP 3 expoziții pe care trebuie să le vezi la  Romanian Design Week


Romanian Design Week 2020, festivalul dedicat designului românesc, este în plină desfășurare și mai poate fi vizitat până duminică, 20 septembrie. Ediția de anul acesta este menită să evidențieze rolul esențial al designului în proiectarea unui viitor mai bun, într-o perioadă în care creativitatea a devenit mai importantă ca niciodată. Festivalul abordează SCHIMBAREA, temă anunțată încă de la începutul anului.

Redacția noastră a fost acolo și în continuare, vă prezentăm un top al expozițiilor care ne-au atras atenția și pe care vă recomandăm să le includeți în planurile voastre de weekend, în București.

IQOS World: O nouă perspectivă

Regândirea spațiului fizic, mixul de materiale, sunete sau lumini contribuie la crearea unei experiențe suprarealiste în care ni se amintește despre puterea alegerilor personale și despre cum acestea ne pot influența viitorul. De departe, este instalația care ne-a atras atenția cel mai mult și care ne-a permis să ne imaginăm cum ar arăta un viitor mai bun, pentru fiecare dintre noi.

IQOS-Antifragile

Possible Realities

O expoziție de design conceptual, ce reunește mai multe creații – design vestimentar, ilustrație, grafică, obiecte de design interior –și ne vorbeste despre o noua normalitate la care am aderat în perioada pandemiei. Aceasta are loc în spațiul expozițional SENAT., din cadrul Combinatul Fondului Plastic. Conceptul și arhitectura expoziției sunt dezvoltate alături de Attila KIM Architects.

IQOS Possible realities

Antifragile

Expoziție care prezintă noi preocupări din lumea designului, prin initiative și proiecte care au contribuit pozitiv la situația actuală cauzată de pandemie. Antifragile vorbește despre designerii și inițiativele care și-au asumat un rol important, acela de a proiecta un viitor mai bun pentru noi toți. Expoziția are loc la Galeria sector 1.

IQOS Antifragile

Accesul pentru vizitarea IQOS World este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Expozițiile Possible Realities, Antifragile și instalația IQOS World pot fi vizitate în weekend între orele 10:00-20:00.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută