Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2020
Zile si Nopti

Toamna aduce trei săptămâni de ‘Brukenthalfest’ în grădinile lui Brukenthal din Avrig, o sărbătoare cu preparate de calitate și multă voie bună

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Toamna aduce trei săptămâni de ‘Brukenthalfest’ în grădinile lui Brukenthal din Avrig, o sărbătoare cu preparate de calitate și multă voie bună Share Toamna aduce trei săptămâni de ‘Brukenthalfest’ în grădinile lui Brukenthal din Avrig, o sărbătoare cu preparate de calitate și multă voie bună


“Brukenthalfest”, o sărbătoare inspirată de marile petreceri de toamnă organizate în multe din oraşele Europei Centrale, reprezintă încă unul din proiectele pregătite de reprezentanţii Palatului Brukenthal Avrig pentru aniversarea celor 300 de ani de la naşterea fostului Guvernator al Transilvaniei, Samuel von Brukenthal.

Începând de vineri, 25 septembrie, pentru trei săptămâni, “Brukenthalfest” de la frumosul complex baroc situat la poalele Masivului Făgăraş şi pe malul Oltului – Palatul Brukenthal Avrig adună la un loc distracţia, voia bună şi mâncarea de calitate.

Oaspeţii palatului se vor putea bucura de o plimbare în aer liber prin frumoasele grădini, pot lua contact cu o parte a istoriei Transilvaniei sau pot avea parte de o experienţă culinară plăcută, la restaurantul “Edenul Transilvaniei”. Pe lângă preparatele deja faimoase la binecunoscutul restaurant, musafirii vor găsi o mulţime de mâncăruri pregătite cu produse de sezon, precum şi preparate introduce recent în meniu, cum ar fi: “Puiul la Caramidă” de la Zagreb, “Pljeskovica” de la Belgrad. Cum este normal pentru sărbători de acest fel, gurmanzii nu vor duce lipsă nici de cânăciori şi cărnuri bavareze la grătar, paine, chifle si Pretzel bavarezi (pregătite în cuptoarele tradiţionale ale complexului),ciolanul afumat, gulaşul unguresc şi multe alte bunătăţuri transilvanene. Mâncarea va fi stropită cu bere din belşug (locală şi germană) şi va fi acompaniată de muzică live, concursuri şi multe surprize, astfel încât sărbătoarea să fie cât mai completă.

La Palatul Brukenthal Avrig, în 25 septembrie se încing plitele şi se dă cep primului butoi de bere din cadrul “Brukenthalfest” 2020.

Anul viitor se împlinesc 300 de ani de la naşterea lui Samuel von Brukenthal, primul guvernator al Transilvaniei născut pe aceste meleaguri.

Pentru a marca aşa cum se cuvine această frumoasă şi deosebit de importantă aniversare, actualii administratori ai Palatului Brukenthal din Avrig (fosta reşedinţă de vară a baronului), pregătesc o serie de evenimente, grupate sub tema „Brukenthal – 300 de ani”. Cea mai mare parte a acţiunilor incluse în strategia administratorilor pentru acest eveniment aniversar vor fi dedicate publicului larg, astfel încât numărul beneficiarilor acestei sărbători să fie cât mai mare.

Cei ce doresc informaţii suplimentare sau rezervări, pot telefona la numărul 0726234417, pot accesa pagina de facebook a Palatului Brukenthal Avrig, sau pot trimite email, la adresa: office@palatulbrukenthalavrig.ro.

NU UITAŢI! Vineri seara, după ora 17, oaspeţii complexului au posibilitatea de a asista la un program muzical deosebit, asigurat de DJ ARIAS.

Toamna aduce trei săptămâni de 'Brukenthalfest' în grădinile lui Brukenthal din Avrig, o sărbătoare cu preparate de calitate și multă voie bună

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută