Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/08/2020
Zile si Nopti

Talisman, Emeric Imre, Ducu Bertzi și Semnal M vor concerta, în primul weekend din septembrie, în Parcul Tineretului

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Talisman, Emeric Imre, Ducu Bertzi și Semnal M vor concerta, în primul weekend din septembrie, în Parcul Tineretului Share Talisman, Emeric Imre, Ducu Bertzi și Semnal M vor concerta, în primul weekend din septembrie, în Parcul Tineretului


Talisman, Emeric Imre, Ducu Bertzi și Semnal M vor concerta, în primul weekend din septembrie, în Parcul Tineretului. Aici, în perioada 4-6 septembrie, va avea loc o nouă ediție a festivalului „Sibiul de Odinioară”, ce aduce în premieră și conceptul „Street Food Park”.

„A devenit deja o tradiție pentru sibieni și turiștii care ne vizitează orașul să participe la evenimentul care aduce în fața publicului trupe și artiști consacrați de-a lungul timpului în muzica din România. Festivalul „Sibiul de Odinioară’’ vă dă întâlnire și în acest an cu muzica bună și concertele de calitate și vă întâmpină cu surprize noi”, spun organizatorii.

Festivalul are loc între orele 11 – 23, iar vineri va debuta cu un program de muzică retro, alături de MC Dylma, ce va întreține atmosfera cu hituri din anii ’70, ’80 și ’90 și care va deschide, de altfel, și concertele din următoarele zile ale evenimentului.

În 5 septembrie, pe scena “Sibiul de Odinioară” se vor afla trupele Onenightstand, Semnal M și Talisman, iar în ultima zi a Festivalului la putere va fi folk-ul, prin Emeric Imre, Ducu Bertzi și Mircea Vintilă.

Anul acesta, Festivalul vine și cu o surpriză pentru gurmanzi. Sibienii și turiștii se pot răsfăța cu mâncăruri și deserturi disponibile la 12 food truck-uri.

Accesul persoanelor la evenimente este liber, în limita locurilor disponibile și în urma unui triaj epidemiologic.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută