Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2020
Zile si Nopti

Viața orașului | Ce evenimente au loc la Sibiu, la început de toamnă?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului | Ce evenimente au loc la Sibiu, la început de toamnă? Share Viața orașului | Ce evenimente au loc la Sibiu, la început de toamnă?


După mai multe premiere în mediul virtual, Teatrul Național ”Radu Stanca” revine pe scenă cu o serie de reprezentații outdoor ale spectacolelor ”Metamorfoze” (28, 29 și 30 august, ora 21), ”Steaua fără nume” (9 și 10 septembrie, ora 20) și ”Balul” (12 și 13 septembrie, ora 20). Spectacolele se vor juca în aer liber, la Fabrica de Cultură. Programul naționalului sibian continuă și pe ”Scena Digitală” cu ”Tom și Jerry 2.0”, ”Live”, mini-seria ”Autobahn”, ”Moroi” și ”Călătoriile lui Guliver”.

 

Viața orașului | Ce evenimente au loc la Sibiu, la început de toamnă?

Comunitatea muzicienilor din Sibiu urcă pe scena festivalului Sibiu Sounds, care va avea loc între 11 și 13 septembrie, în Habermann Markt. Fiecare zi de festival începe la ora 18 cu multă muzică bună: jazz, blues, pop și rock, până la folk, hip hop și stiluri experimentale. În cadrul celei de-a III-a ediții a festivalului, publicul îi va asculta pe Wildchild Band, Sergiu Bolotă, onenightstand, Formația Dinamic, ThisObey, EvergreeD sau Alpha Q. ”Muzica locală ne va uni din nou și ne va face bine. Artiștii și publicul vor fi aproape cu sufletul, dar distanțați social, așa cum e mai bine în această perioadă”, e mesajul organizatorilor.

 

Viața orașului | Ce evenimente au loc la Sibiu, la început de toamnă?

Parcul Tineretului găzduiește între 4 și 6 septembrie cea de-a VII-a ediție evenimentului Sibiul de Odinioară. În prima zi, MC Dylma va anima atomsfera cu hituri din anii ‘70, ’80, ’90. Pe 5 septembrie, pe scenă vor urca Onenightstand, Semnal M și Talisman. Urmează apoi în ultima zi, pe 6 septembrie, concertele folk cu Emeric Imre, Ducu Bertzi și Mircea Vintilă. Accesul la eveniment e gratuit în limita locurilor disponibile. Ediția din acest an propune un format restrâns fără alte activități conexe.

 

Viața orașului | Ce evenimente au loc la Sibiu, la început de toamnă?

Cea mai de succes rețetă a toamnei va fi preparată la Sibiu între 7 și 13 septembrie, la Foodie – Street Food Cuisine în Parcul Tineretului. Ediția 2020 aduce zeci de food truck-uri cu peste 100 de specialiști în arta gastronomică stradală. Festinul culinar va fi ”condimentat” cu multe surprize.

 

Viața orașului | Ce evenimente au loc la Sibiu, la început de toamnă?

Târgul Olarilor marchează în weekendul 5-6 septembrie cea de-a 54 ediţie într-un cadru special, cu spațiu delimitat în Piața Mare, mese amplasate la distanță și trierea epidemiologică a vizitatorilor. Evenimentul include expoziții cu vânzare, demonstrații la roata olarului și ateliere.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută