Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2020
Zile si Nopti

TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019 Share TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019


Orice ieșire în oraș merită transformată într-o amintire memorabilă, indiferent că vorbim de o seară cu prietenii la o bere, un concert de muzică live, o terasă la care să lenevești cu o limonadă în față cât este ziua de lungă sau o masă cu familia.

Pentru asta trebuie să ajungi în locul potrivit. Ne-am gândit că ți-ar fi de folos să știi cum arată TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019, realizat în urma sondajului TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI organizat pe site-ul www.zilesinopti.ro la începutul anului, pentru a te orienta mai bine în 2020.

 

  1. GEEA CAFFE

TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019

Chiar dacă acum distracția s-a mutat în aer liber, la terasă, Geea Caffe e singurul pub din Sibiu amenajat în stil baroc, unde poți servi o cafea, o bere sau un cocktail, în funcție de oră și de preferințe.

FB: https://www.facebook.com/caffegeea/

 

  1. FAUST

TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019

Vara anului 2020 a fost vara schimbărilor pentru FAUST: au schimbat decorul, pentru extra good vibe și jungle feel, au îmbogățit meniul cu pizza și deserturi și au extins terasa. De încercat, neapărat!

FB: https://www.facebook.com/FaustSibiu/

 

  1. THE CORNER PUB & MORE

TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019

La câteva minute de agitația din centrul Sibiului se află Corner Pub, locul unde tu și prietenii tăi puteți petrece zile relaxante și seri pline de distracție, vizionând un meci sau ascultând un concert live.

FB: https://www.facebook.com/thecornerfactory/

 

  1. MANGO BAR

TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019

Cauți un loc unde să te uiți la meciuri, să asculți muzică live, să te distrezi la cele mai tari show-uri de stand-up comedy? Grădina de vară MANGO e pe vibe-ul tău. Încearcă dacă vrei să te convingi.

FB: https://www.facebook.com/MANGObarSB/

 

  1. JOYME PUB

TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019

JOYME e despre prieteni, muzică bună și relaxare. Dacă adăugăm și meniul de mâncare și băuturi și terasa absolut minunată, putem spune că am găsit locul potrivit pentru orice moment al zilei.

FB: https://www.facebook.com/joymepub/

Site: https://joymepub.ro/

 

  1. SCOTTISH PUB

TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019

Un pub cu o istorie de 10 ani, unde berea e vedeta din meniu. Peste 60 de tipuri de bere din toată lumea și de toate tipurile te așteaptă la primul pub cu specific scoțian din Sibiu, la doi pași de Piața Mare.

FB: https://www.facebook.com/StAndrewsScottishPub/

Site: https://scottishpubsibiu.com/

 

  1. COTTON PUB

TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019

Aici găsești mâncare bună, bere bună și cele mai bune petreceri din oraș. Plus o terasă generoasă unde poți socializa în siguranță cu prieteni vechi și noi. În weekend, muzica e asigurată de DJ de top.

FB: https://www.facebook.com/cottonsibiu/

Site: https://cottonpub.ro/

 

  1. IMPERIUM PUB

TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019

Situat într-o clădire veche de pe pietonala Bălcescu, Imperium e unul dintre acele locuri în care muzica și discuțiile cu prietenii se simt și se trăiesc altfel. Un pub care a strâns în jurul lui o comunitate.

FB: https://www.facebook.com/ImperiumLive/

 

  1. OLDIES PUB

TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019

Bere bună, hituri consacrate care au intrat în istorie, nopți de karaoke, dar și concerte live, sunt câteva ingrediente care definesc unul dintre cele mai cunoscute pub-uri din oraș, situat în centrul istoric.

FB: https://www.facebook.com/OldiesPubLiveMusic/

 

  1. MUSIC PUB

TOP 10 PUBURI din Sibiu în 2019

Aflat în Piața Mică, Music Pub e locul unde trebuie să fii dacă ești în căutare de mâncare bună, băuturi fine, concerte live sau seri memorabile alături de cei dragi. Atmosferă și ambianță de nota 10!

FB: https://www.facebook.com/MusicPubSibiu/

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută