Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2020
Artă & Cultură / Teatru Muzică Viața Orașului

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII continuă reprezentațiile musicalului ”Înșir’te mărgărite” la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii TEATRUL MUZICAL AMBASADORII continuă reprezentațiile musicalului ”Înșir’te mărgărite” la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” Share TEATRUL MUZICAL AMBASADORII continuă reprezentațiile musicalului ”Înșir’te mărgărite” la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”


Anul acesta,TEATRUL MUZICAL AMBASADORII desfășoară primul parteneriat cu Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”, în cadrul Stagiunii Artistice Muzicale Estivale a României – SAMER. 

La început de toamnă, după prezența la „Iarmarocul de Sfântul Ilie” și atelierele interactive de actorie, muzică și dans din cadrul Taberei de creație „Vara pe uliță”, colaborarea continuă cu reprezentații de weekend ale musicalului de succes ”Înșir’te mărgărite” de Roman Vlad, în regia lui Dan Tudor, scenografia Vioricăi Petrovici, adaptare Ivona Cristescu după celebra feerie a scriitorului Victor Eftimiu. 

”Înșir’te mărgărite” 

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII

Într-o ingenioasă scenografie ce îmbină elementele clasice cu tehnica modernă, costume de epocă ce poartă amprenta spiritului nostru popular, o muzică originală ușor de memorat, dansuri de curte, dar și dansuri românesti, artiștii TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII dedică acest spectacol copiilor de la 3 la 12 ani, precum și celor care vor, pentru un ceas, să viseze cu ochii deschiși. Basmul este prezentat, cu umor tipic românesc, de împărați, împărătese, fete si feciori de curte, zmei, vrăjitoare și multe personaje fantastice, pregătite să își dezvăluie povestea cu tâlc și morală.

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII

Reprezentații noi în septembrie

Spectacolul revine la cererea publicului, în zilele de 5, 6, 12 și 13 septembrie, de la ora 11:00. Accesul la reprezentații se face în baza biletului de intrare la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, în limita locurilor disponibile. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută