Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2020
Zile si Nopti

Soni Mustivar, fotbalist cotat la peste 400.000 de euro, s-a alăturat echipei FC Hermannstadt.

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Soni Mustivar, fotbalist cotat la peste 400.000 de euro, s-a alăturat echipei FC Hermannstadt. Share Soni Mustivar, fotbalist cotat la peste 400.000 de euro, s-a alăturat echipei FC Hermannstadt.


Echipa de fotbal FC Hermannstadt anunță transferul mijlocașului Soni Mustivar, fotbalist cotat la peste 400.000 de euro.

Soni Mustivar s-a alăturat echipei sibiene din postura de jucător liber de contract.

”Mijlocașul central din Haiti are 30 de ani și este cotat la suma de 400.000 euro, potrivit site-urilor de specialitate. Acesta poate evolua și ca mijlocaș defensiv sau mijlocaș dreapta și a strâns până acum 19 selecții în naționala țării sale pentru care a înscris de două ori. La nivel de echipe de club, Soni Mustivar are în C.V. echipe importante din România, Franța, Azerbaidjan și S.U.A. , cum sunt S.C.Bastia, S.C.Orleans, Petrolul Ploiești, cu care a câștigat Cupa României în sezonul 2012-2013, Sporting Kansas City (MLS, S.U.A.) și Neftchi Baku, pentru care a evoluat în ultimele două sezoane”, au transmis oficialii clubului sibian.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută