Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2020
Zile si Nopti

Marius Vecerdea: ”Vom avea jucători care vor juca la Paris imediat după Sibiu Open 2020”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Marius Vecerdea: ”Vom avea jucători care vor juca la Paris imediat după Sibiu Open 2020” Share Marius Vecerdea: ”Vom avea jucători care vor juca la Paris imediat după Sibiu Open 2020”


Sibiu Open, cel mai important turneu de tenis masculin din România, inclus în circuitului ATP, va avea loc și în 2020, în perioada 19-26 septembrie, chiar înainte de turneul de Grand Slam pe zgură de la Roland Garros. Potrivit organizatorilor competiției, ”vom avea jucători care vor juca la Paris imediat după Sibiu Open”.

„A fost o decizie extrem de dificilă ținând seama de situația actuală sanitară și economică și de condițiile prevăzute atât de autoritățile din România cât și de cele impuse de ATP. Este o mare responsabilitate pe care ne-o asumăm ca și organizatori iar cel mai important criteriu pe care l-am avut în vedere a fost obținerea resurselor financiare pentru acoperirea cheltuielilor crescute în vederea prevenirii răspândirii epidemiei în Sibiu, din fonduri exclusiv private. Astfel, raportându-mă foarte serios la aceste criterii, am reușit să obținem o sumă importantă de aproape 20.000 Euro din partea ATP după negocieri foarte extinse cu oficiul din Monte Carlo al forumului suprem al tenisului mondial, sumă ce va fi folosită pentru acoperirea acestor cheltuieli. Sibiu Open 2020 va fi un turneu extrem de puternic iar eforturile noastre și responsabilitățile asumate vor fi răsplătite cu siguranță de faptul că anul acesta Sibiu Open va fi urmat în calendarul internațional de turneul de Grand Slam de la Roland Garros și cu siguranță vom avea jucători care vor juca la Paris imediat după Sibiu Open”, spune Marius Vecerdea, directorul Sibiu Open.

Potrivit acestuia, ediția de anul viitor va avea un format schimbat.

“Proiectul Sibiu Open va suferi o schimbare substanțială începând cu 2021 fiind foarte probabil ca turneul ATP Challenger din 2020 să fie ultima ediție desfășurată în acest format. Cred că este timpul pentru a promova proiecte prin care să atragem sibienii către practicarea sportului și nu doar pentru a atrage spectatori, telespectatori și internauți online care să privească profesioniști (…) Sportul sibian se poate relansa prin proiectele viitoare așa cum vom propune prin viitorul proiect Sibiu Open”, a transmis Vecerdea.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută