Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2020
Artă & Cultură

Experiente… To Kill for: 5 zile in Prado sau Slipknot Live?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Experiente… To Kill for: 5 zile in Prado sau Slipknot Live? Share Experiente… To Kill for: 5 zile in Prado sau Slipknot Live?


Cu toții avem lucruri sau experiențe pentru care ne-am dorit ca anumite perioade de timp să treacă mai repede. Bineînțeles, e greșit să-ți trăiești viața fiind tot timpul în expectativă, dar nu despre asta este vorba aici, ci despre un wishlist cu chestii mișto, din care să se poată inspira oricine atunci când caută să-și facă mai interesant timpul care se scurge între două dorințe personale.

Experiente... To Kill for: 5 zile in Prado sau Slipknot Live?

Un concert Radiohead oriunde, nu aici. Îi înțeleg, am aceeași problema. NAPOLI, din nou și oricând. Einstürzende Neubauten la Berlin, nu altundeva. Din nou la Lisabona, poate de data asta mă-ntalnesc cu Wim Wenders. 5 zile încuiat in Prado, muzeul. Bouillabaisse la Marsilia. Breitenseer Lichtspiele din Viena, un cinematograf născut in 1905. Interstellar 2014. Islanda și Bjork.

Experiente... To Kill for: 5 zile in Prado sau Slipknot Live?

Experiente... To Kill for: 5 zile in Prado sau Slipknot Live?

The New Wilderness de Diane Cook, cartea apare pe 11 august. Într-o lume devastată de schimbările climatice, unde oamenii trăiesc în metropole suprapopulate, Wilderness State este ultima bucată de pământ neatins, protejată de guvern, până când 20 de voluntari sunt supuși unui experiment: pot coexista în natură fără să o distrugă? Animalizarea umanității e vitală pentru ca un nou raport de putere să fie stabilit. 

Experiente... To Kill for: 5 zile in Prado sau Slipknot Live?

Experiente... To Kill for: 5 zile in Prado sau Slipknot Live?

Eu cred că am fost unul dintre cei puțin mai norocoși care nu și-a făcut foarte multe planuri pentru 2020 și atunci nu am fost atât de dezamăgit. Cu toate acestea, am un regret: concertul Slipknot de la Romexpo, care ar fi trebuit să aibă loc în iulie. Probabil că supărarea ar fi fost și mai mare dacă nu îi vedeam live chiar în iarnă, în luna ianuarie, la Londra, pe O2 Arena. Chiar și așa, tot am rămas cu gândul că urmează să îmi văd trupa preferată încă o dată, de data asta cu prietenii mei de aici, într-un loc familiar, și să mă zbengui ceva mai tare. Am crescut cu metaliștii ăștia din Iowa încă din clasa a V-a, când purtam doar tricouri negre cu formații, iar iPod-ul meu era plin de Slipknot, Pantera și Bullet for My Valentine. În altă ordine de idei, sunt sigur că îi mai prind o dată pe băieți. Chit că vin ei în România sau mă duc eu după ei pe undeva prin lume!

Experiente... To Kill for: 5 zile in Prado sau Slipknot Live?Foto credit: Alexandria Crahan Conway/Roadrunner Records

Experiente... To Kill for: 5 zile in Prado sau Slipknot Live?

Călătoriile neplanificate din copilărie cu familia îmi lipsesc foarte mult. De cele mai multe ori plecam fără să avem un traseu prestabilit sau rezervare la hotel (și de câââte ori ne-a prins seara fără cazare). Începutul anului acestuia m-a găsit gândindu-mă din ce în ce mai mult la ele. Mi-am propus să aștept până termin examenul de licență și să încep mici vacanțe spontane, atât în țară, cât și în Europa, singură sau cu oricine voia să se alăture. Partea cea mai bună a fost cea cu neplanificatul, fiind o perioada incertă și nu tocmai potrivită pentru astfel de călătorii. Cu siguranță voi vizita câteva orașe, dar, pentru anul acesta, doar în plan național. Voi pune vacanțele pe hold până vara viitoare, vară care sper sa fie mai calmă și mai blândă.

Experiente... To Kill for: 5 zile in Prado sau Slipknot Live?

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută