Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/08/2020
Zile si Nopti

Muzeul ASTRA a tras aproape 9.000 de vizitatori în weekend-ul când a găzduiit și concursul de gătit gulyas

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Muzeul ASTRA a tras aproape 9.000 de vizitatori în weekend-ul când a găzduiit și concursul de gătit gulyas Share Muzeul ASTRA a tras aproape 9.000 de vizitatori în weekend-ul când a găzduiit și concursul de gătit gulyas


Aproape 9.000 de vizitatori a înregistrat Muzeul din Dumbrava Sibiului, weekendul trecut, când a găzduit și Concursul de gătit gulyás.

Evenimentul a avut loc între 21- 23 august, când Muzeului ASTRA i-au trecut pragul nu mai puțin de 8.975 de vizitatori.

Întrecerea culinară a făcut parte din programul evenimentului “Zilele Hungarikum 2020”, o inițiativă organizată de Asociația HÍD – Centrul Cultural Maghiar din Sibiu sub deviza “Împreună demonstrăm că se poate găti bine și cu distanțare fizică!”.

În cadrul concursului de gătit gulyás la ceaun s-au înscris 15 echipe din toată țara. Manifestarea s-a desfășurat cu respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19, astfel că ceaunele au fost amenajate la o distanță de cinci metri unul de celălalt. De asemenea, pentru a evita orice suprapopulare a zonei, cele 15 echipe au gătit în intervale orare diferite.

Din agenda evenimentului au mai făcut parte vernisaje de expoziții, concerte de muzică populară, spectacole de csárdás, jocuri distractive pentru copii, construcție iurtă și concurs de tras cu arcul, ateliere și meșteri tradiționali, degustări de preparate, licori și multe alte surprize pentru vizitatori.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută