Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/08/2020
Zile si Nopti

FCH 2 revine cu cei mai talentați tineri fotbaliști sibieni

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii FCH 2 revine cu cei mai talentați tineri fotbaliști sibieni Share FCH 2 revine cu cei mai talentați tineri fotbaliști sibieni


FC Hermannstadt a anunţat duminică reînfiinţarea echipei secunde a clubului – FCH 2, pe care a înscris-o în Liga a III-a, cu Dorin Zotinca și Jan Gavrilă pe banca tehnică.

”Proiectul nostru crește de la an la an prin profesionalism și prin fapte constructive. Ca dovadă, am decis să reînființăm în acest sezon echipa a doua a A.F.C.Hermannstadt, pe care am înscris-o în Liga a III-a. Măsura vine din dorința de a promova tot ce poate oferi mai bun Sibiul pe plan fotbalistic. De aceea, FCH 2 va fi formată în proporție de 90% din cei mai talentați tineri fotbaliști sibieni. În acest sens A.F.C.Hermannstadt a parafat un parteneriat cu A.S.F.C.Interstar Sibiu, Academia Măgura Cisnădie și Viitorul Selimbar”, atransmis FC Hermannstadt.

Echipa secundă a clubului sibian de fotbal va fi antrenată de sibianul Dorin Zotinca, care ca fi susținut pe banca tehnică de Jan Gavrila

”Reînființarea echipei a doua și înscrierea ei în Liga a III-a este primul pas spre Academia A.F.C.Hermannstadt pentru copii și juniori, un proiect pe care îl vom lansa anul viitor”, a mai transmis FC Hermannstadt.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută