Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/08/2020
Zile si Nopti

ZØLTAN: Videoclip și piesă nouă

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii ZØLTAN: Videoclip și piesă nouă Share ZØLTAN: Videoclip și piesă nouă


ZØLTAN a lansat ‘Hey World’ – single & videoclip – o piesă despre un tip înrăit, surprins de felul pozitiv în care este tratat. Vizualul poartă amprenta anului pandemic 2020 și prezintă răspunsul lui ZØLTAN la provocările pe care mediul artistic le resimte.

“La nivel de mesaj, ‘Hey World’ are două dimensiuni. Prima vorbește despre revelația bunătății, a binelui care poate fi experimentat ca urmare a iertării. A doua dimensiune, cea vizuală, aduce în discuție nevoia de perseverență a artistului independent în contextul Covid-19 și invită la rezistență.” a declarat Zoltan.

Hey World

Album cover

Un zâmbet primit din partea unui trecător necunoscut este întâmplarea pe care ‘Hey World‘ o aduce în discuție, o întâmplare care emană energie pozitivă și generează o stare de bine. Videoclipul piesei a fost realizat de Vlad Cătană / ColorS Media, un nume cunoscut deja în industria muzicală prin videoclipurile realizate pentru cvartetul vocal clujean Ad Libitum Voices.

Debut la selecția Eurovision

ZØLTAN a debutat prin participarea la Selecția Națională Eurovision 2018, cu piesa ‘Dacă dragostea e oarbă’. La finalul aceluiași an a lansat al doilea single al proiectului, intitulat ‘Sunt aici’, o declarație de intenție. ZØLTAN este un proiect art pop care îmbină sonoritățile actuale cu elemente orchestrale clasice. În versurile sale, artistul clujean îmbină zgomotul vieții urbane cu liniștea sensibilității poetice.

Black Christmas, lansat în 2019

După ‘Black Christmas‘, lansat pe 6 decembrie 2019, ‘ Hey World ‘ este al doilea single extras de pe Ep-ul cu cinci piese pregătit de ZØLTAN pentru 2020.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută