Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 21/08/2020
Film Viața Orașului

Grădina cu Filme – evenimente

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Grădina cu Filme – evenimente Share Grădina cu Filme – evenimente


Proiectul ,,Grădina cu Filme – Cinema & More” reprezintă o inițiativă creart ce își propune să aducă în prim plan perioadele semnificative ale evoluției cinematografice auditoriului său cinefil, proiectând pe același ecran povești nemuritoare menite să încânte, să uimească, dar și să-și educe publicul.

Grădina devine, pe rând, un cinematograf în aer liber dedicat tuturor cinefililor, o sală de concerte acustice, în care vor cânta întreaga vară unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, un adevărat club de comedie prin spectacolele de improvizație și cele de stand-up comedy, iar, nu în ultimul rând, un teatru de vară care va prezenta întregul sezon producții cu abordări clasice sau moderne.

we singing colors

Concert We Singing Colors
21 august, ora 20:00

Vineri, 21 august, de la ora 20:00, ne dăm întâlnire la concertul We Singing Colors în Grădina cu Filme!

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul Good Days, Bad Days, care se aude de la primul album din 2014, Made of wool, made of Heavy Metal.

Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova.

Set-up-ul minimalist i-a ajutat să ajungă în unele locuri neașteptate, dar fiecare locație are magia ei: un concert în tren, pe cea mai veche cale ferată din România, un live session în pădure, în Delta Văcărești sau într-un taxi, dar și un live online București / Melbourne, direct din dormitor în fața câtorva mii de oameni.

Bilete: shorturl.at/dgkG3

sa vorbesc cu tine

vorbesc cu tine de Ana-Maria Bamberger
22 august, ora 21:00

Sâmbătă, 22 august, de la ora 21:00, ne dăm întâlnire în Grădina cu Filme la spectacolul „Să vorbesc cu tine”! Piesa – sub titlul PARLER AVEC TOI – a avut premiera mondială la Paris, la Théatre Le Guichet Montparnasse, în 2018.

Spectacolul Teatrelli cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu este prima montare scenică a piesei în România, fiind prezentată în Grădina cu Filme – Cinema & More sub forma de spectacol work in progress, aducând, așadar, în fața publicului o etapă de lucru din procesul montării unei producții de teatru.

După ce a fost prezentat mai întâi online, pe site-ul Teatrelli, ca spectacol-lectură performativ, vom avea de această dată ocazia de a-i vedea live pe actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu într-o nouă poveste de iubire, într-un spectacol cu un comic subtil. O poveste sensibilă despre lucrurile pe care nu ni le spunem cuadevărat, despre neîncrederea în noi și în ceilalți, care adesea crează prăpăstii și ne împiedică să fim fericiți.

Un spectacol care s-a născut într-o perioadă complicată, de pandemie, dar care aduce un strop de speranță și bucurie.

Ana-Maria Bamberger, autoarea piesei: „E un spectacol luminos, organic, expresiv, sensibil, melodios, plin de fantezie, ritmat, cu o chimie minunată. Antoaneta și Daniel se mișcă, dansează, și cu fiecare dans, pe melodiile foarte bine alese, într-o coregrafie inspirată, personajele se conturează și relația lor se adâncește. Se sărută, se încurcă în firele telefoanelor, se caută și se găsesc, se pierd, se regăsesc, își vorbesc și sunt, pur si simplu… Nina și Patrick, și povestea aceasta e, cu adevărat, povestea lor. Vorbind cu Antoaneta, mi-a spus cât de mult le-a plăcut să lucreze la acest spectacol și cât de bine s-au simțit făcând-o – și asta este ceea ce se vede și se simte în fiecare clipă. Bucurie, umor, sensibilitate, imaginație, talent, sinceritate. Ce poți să-ți dorești mai mult?”

„Să vorbesc cu tine” de Ana-Maria Bamberger
Un spectacol work in progress de Antoaneta Cojocaru
Cu: Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu
Light Design: Ștefan Vasilescu
Durata: 80 de minute

Bilete: www.bilete.ro/sa-vorbesc-cu-tine-de-ana-maria-bamberger

—–

Bilete pe www.Bilete.ro și la casa de bilete Creart.

Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilete.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută