Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/08/2020
Lifestyle / Sport

Fundașul central Adrian Scarlatache se alătură clubului sibian FC Hermannstadt

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Fundașul central Adrian Scarlatache se alătură clubului sibian FC Hermannstadt Share Fundașul central Adrian Scarlatache se alătură clubului sibian FC Hermannstadt


Noul jucător al FC Hermannstadt, Adrian Scarlatache, are 33 de ani și 1,84 m. Fundașul central este cotat la suma de 200.000 euro pe site-urile de specialitate, anunță echipa sibiană, pe pagina oficială de Facebook. Sportivul vine la Sibiu din postura de jucător liber de contract.

Scarlatache mai poate juca în apărare pe ambele părți laterale ale terenului și are în palmares două campionate și o cupă, câștigate în România (Dinamo București & Astra Giurgiu), plus două cupe și o super-cupă în Azerbaidjan. De asemenea, are șase selecții în Echipa Națională de Tineret U21 a României.

Pe CV-ul său se regăsesc echipe ca Dinamo București, Pandurii Tg.Jiu, Jiul Petroșani, C.S. Mioveni, C.S. Otopeni, Lankaran, Astra Giurgiu, Inter Baku, Zira FC, Keshla. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută