Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/08/2020
Muzică

Laugh Now Cry Later, noua piesa Drake, in colaborare cu Lil Durk

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Laugh Now Cry Later, noua piesa Drake, in colaborare cu Lil Durk Share Laugh Now Cry Later, noua piesa Drake, in colaborare cu Lil Durk


DRAKE a lansat track-ul “Laugh Now Cry Later”, feat. Lil Durk.

Videoclipul regizat de Dave Meyers

Videoclipul este regizat de catre Dave Meyers si a fost filmat in Beaverton, Oregon, la miezul noptii. In videoclip, il putem vedea pe Drake implicat in diverse activitati sportive alaturi de atleti celebri precum Kevin Durant, Marshawn Lynch si Odell Beckham Jr.

Drake

Piesa este produsa de catre Cardo, G. Ry, Rogét Chahayed si Yung Exclusive, iar Drake a declarat ca va fi inclusa pe urmatorul sau material discografic.

Anteriorul album lansat de catre Drake a aparut in 2018, iar intre timp artistul a lansat “Dark Lane Demo Tapes” si colaborari cu DJ Khaled (Greece si PopstaR), cu Popcaan (All I Need si Twist & Turn) sau cu Headie One (Only You Freestyle). 

Materialul “Dark Lane Demo Tapes” contine 14 track-uri, piese in colaborare cu Future, Playboi Carti, Young Thug si multi altii, dar si piese solo precum hitul “Toosie Slide”. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută