Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/08/2020
Zile si Nopti

BC CSU Sibiu cooptează încă un jucător american

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii BC CSU Sibiu cooptează încă un jucător american Share BC CSU Sibiu cooptează încă un jucător american


BC CSU Sibiu va conta, în perspectiva noului sezon, pe serviciile unui tânăr jucător american, aflat la primul său sezon în Europa. KJ Jackson are 22 de ani, joacă poziția 1-2, iar ultimele două sezoane le-a petrecut în NCAA, în tricoul celor de la University of Maryland – Baltimore County.

 

Născut în Texas, KJ Jackson (1,88m) a jucat timp de două sezoane pentru Temple College (JUCO), iar între 2018 și 2020 a evoluat în primul 5 al celor de la University of Maryland, în NCAA. În ultima stagiune, KJ a evoluat în 29 de meciuri, reușind medii statistice de 13,8 puncte, 4,4 recuperări, 4,1 assist-uri, cu 31,6 procentaj la aruncările de la distanță. 

„Am decis să mă alătur echipei și cred că este o oportunitate mare pentru mine, Sibiul este un loc excelent pentru a începe cariera profesionistă. Am văzut multe video-uri cu suporterii și abia aștept să simt pe viu energia pe care aceștia o transmit, în timpul meciurilor, odată ce acest lucru va fi posibil. Sper să am ocazia să descopăr cât mai mult din cultura și tot ceea ce România oferă. Sunt extrem de încântat să fac acest pas în echipa Sibiului și abia aștept să-i cunosc pe antrenor și coechipieri”, a spus KJ Jackson. 

„KJ Jackson este un jucător cu profil defensiv și mă bucur că a ales Sibiul pentru primul său sezon, ca profesionst. El vine să completeze rotația și sunt sigur că va aduce concurența de care avem nevoie, atât la antrenamente, cât și la jocuri”, a spus Dan Fleșeriu.

În perspectiva pregătirilor pentru sezonul 2020/2021, lotul urmează să se reunească la finele lunii august. Din echipa noastră fac parte Christopher Cooper, Isaiah Philmore, Marquis Addison, Christian Lutete, Jayce Johnson, KJ Jackson, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia, Robert David Stan, Anton Rotaru.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută