Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2020
Zile si Nopti

Weekend plin la Teatrul Gong: 6 reprezentații ale spectacolului ”Micii detectivi”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Weekend plin la Teatrul Gong: 6 reprezentații ale spectacolului ”Micii detectivi” Share Weekend plin la Teatrul Gong: 6 reprezentații ale spectacolului ”Micii detectivi”


„Micii detectivi” ajung, în 21, 22 și 23 august, pe scena din curtea Teatrului „Gong” din Sibiu. Reprezentațiile vor avea loc de la orele 10 și 18.

Spectacolul spune povestea lui Mihăiță, un băiețel obișnuit să citească multă literatură nepotrivită pentru vârsta lui.

„În fața sugestiei mamei lui să învețe mai degrabă materia pentru școală, se răzvrătește și pune la cale un plan prin care să fugă în lume. Obișnuit cu peripețiile și aventurile din cărțile lui preferate, hotărăște că cel mai bine ar fi să-i fure banii poștașului și să plece în America. Fără a mai distinge binele de rău și realitatea de ficțiune, el ajunge însă, ajutat de Țăndărică – prietenul care colectează maculatură și ziare vechi, în rol de mic detectiv. Cei doi reușesc împreună să demaște o faptă mult mai gravă a Banditului pe urmele căruia se trezesc mai degrabă fără voia lor, dar a cărui pagubă devine responsabilitatea lor ca singurii martori, capabili să descopere adevărul. Mihăiță trăiește, astfel, o aventură similară cu cele din cărțile lui, dar descoperă că ficțiunile citite sunt periculoase când se petrec în realitate și că uneori binele și răul sunt mai ușor de recunoscut și servit, dacă ai discernământ”, descriu spectacolul reprezentanții Teatrului „Gong” din Sibiu.

Din distribuția spectacolului, regizat de Lilly Krauss-Kalmár, fac parte actorii Jenö Major, Páskuy Angela, Prohaska Adrian și Claudia Stühler.

Prețul unui bilet este 50 de lei, acesta fiind valabil pentru o familie alcătuită din maximum zece persoane.

Biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la Agenția Teatrală. Biletele oferite prin Agenția Teatrală se pot achiziționa doar pe baza unei programări, la numărul de telefon 0269 210 906, miercuri, joi și vineri, între orele 11 – 18, sâmbătă între 10 – 18 sau duminică, în intervalul orar 10 – 14.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută