Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2020
Zile si Nopti

Nou în oraș: s-a deschis Max – The Original, head chef-ul restaurantului e un finalist Chefi la cuțite

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Nou în oraș: s-a deschis Max – The Original, head chef-ul restaurantului e un finalist Chefi la cuțite Share Nou în oraș: s-a deschis Max – The Original, head chef-ul restaurantului e un finalist Chefi la cuțite


Max – The Original s-a deschis în atmosfera unică și primitoare a casei restaurate cu grijă și mobilate cu gust din Orașul de Jos, pe strada Ocnei 22.

Restaurantul este caracterizat nu numai de eleganță și de sentimentul de căldură pe care clădirea istorică o emană, ci și printr-un nou tip de gastronomie.

,,Ne dorim ca Max – The Original să fie un loc bogat în amintiri pentru familii, prieteni, parteneri de afaceri și turiști, un loc unde le face plăcere să se întâlnească și în care se simt în largul lor. Max- The Original este o operă de artă în întregul ei, a cărei versatilitate o folosim pentru a încuraja oamenii să-și descopere propria originalitate.’’ – așa descrie Alina Raba, unul din administratorii restaurantului, viziunea Max – The Original.

Povestea clădirii începe cu mult timp în urmă undeva în secolul XIV, perioadă în care a funcționat ca atelier de pielărie. Pe parcursul timpului cladirea a avut parte de multiple modificari si adaugiri.

În 2006, cand Max Schweizer a venit la Sibiu cladirea era intr-o stare degradata. Max s-a îndrăgostit iremediabil de această casă și a transformat-o într-o bijuterie arhitecturală cu scopul de a deschide un restaurant unde clientul să simtă că a făcut o scurtă călătorie în timp. O călătorie pentru care toate elementele originale de valoare au fost păstrate, restaurate şi puse în valoare.

Bucătăria Max – The Original este, în primul rând, despre gust și experiențe culinare surprinzătoare. Este despre a savura mâncarea, iar această viziune este pusă în valoare de head chef-ul restaurantului, Alexandru Popa, un artizan al gustului care invita oamenii sa descopere ingredientele locale printr-o abordare culinara originala.

,,Ceea ce ne dorim cu noul meniu este să promovăm gustul autentic și natural al ingredientelor locale printr-o abordare culinară originală. Pentru că Max- The Original nu este numai despre a mânca, ci este despre a savura acea mâncare, este despre a avea o experiență atunci când ieșim la restaurant.’’ – spune Alexandru Popa, head chef-ul restaurantului.

Nou în oraș: s-a deschis Max - The Original, head chef-ul restaurantului e un finalist Chefi la cuțite

Porțile terasei Max- The Original s-au deschis joi, 13 august. Terasa este de fapt o gradină, o oază de relaxare. Leandrii, trandafirii și plantele cățărătoare te fac să simți ca ești undeva departe de agitația orașului, iar seara atmosfera complimentată de lumina difuză este de-a dreptul fermecătoare. Este locul perfect unde să savurezi un cocktail cu o rețetă secretă a cărui gust ți se va părea fresh și aparte.

Max – The Original nu este doar un restaurant, o cladire sau o echipă. Este un loc cu aură pentru Sibiu și nu numai.

https://www.facebook.com/max.theoriginalrestaurant

https://maxtheoriginal.ro/

Sursa: Turnul Sfatului

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută