Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2020
Zile si Nopti

Viața orașului | Ce poți face pe final de vară la Sibiu?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului | Ce poți face pe final de vară la Sibiu? Share Viața orașului | Ce poți face pe final de vară la Sibiu?


Vara 2020 trebuia să fie o bucurie imensă, iar pe străzile din oraș să plutească celebra atmosferă de vacanță. Din motive deja binecunoscute am avut parte de o vară atipică.

Dar ”Spectacolul trebuie să continue!” pare să fi fost sloganul pe care tot mai mulți organizatori de evenimente l-au urmat. Așa a apărut și Freedom, un nou concept de evenimente drive-in, ce își propune să aducă publicului sibian concerte și spectacole de teatru, în fiecare weekend până la finalul lunii septembrie.

 

Viața orașului | Ce poți face pe final de vară la Sibiu?

În 29 august, Sibiul se pune în mișcare cu și mai multă grijă și atenție față de celălalt și de comunitate. Maxim 1.000 de alergători vor lua startul în Piața Mare la Maratonul Internațional Sibiu, ajuns la cea de-a IX-a ediție. În primii 8 ani, pas cu pas și kilometru cu kilometru, evenimentul a pus umărul la implementarea a aproape 200 de proiecte. În ”cursa” din acest an, pe listă se află 32 de proiecte care doresc să-și îndeplinească obiectivele. Ediția din 2020 se va desfășura fără spectatori, cu un număr limitat de participanți și cu respectarea tuturor cerințelor de siguranță impuse.

 

Viața orașului | Ce poți face pe final de vară la Sibiu?

Astra Film Festival ia startul mai devreme în 2020! Festivalul va fi un eveniment în doi timpi: între 4 și 13 septembrie vor avea loc proiecții și întâlniri cu autorii în aer liber, în locații din Muzeul ASTRA și din centrul istoric al Sibiului, iar între 16 și 25 octombrie, va avea loc partea a doua, cu proiecții și activități desfășurate în mediul online. Festivalul propune o experiență cu totul și cu totul nouă în această perioadă plină de incertitudini, în care pasiunea pentru cinema rămâne singura constantă.

 

Viața orașului | Ce poți face pe final de vară la Sibiu?

În condiții speciale, cea de-a XI-a ediție a evenimentului Zilele Hungarikum va avea loc între 20 și 23 august, în Muzeul ASTRA. Punctul culminant al celor patru zile de festival rămâne concursul de gătit gulaș, dar nu vor lipsi nici muzica, evenimentele pentru copii sau atelierele.

 

Viața orașului | Ce poți face pe final de vară la Sibiu?

Vara Filarmonicii pe cea mai frumoasă stradă din oraș se apropie de final, nu înainte însă de concertul susținut vineri, 28 august, de la ora 21, pe Esplanada Sălii Thalia de Radu Nechifor & Friends, care sunt de-a dreptul o orchestră, dar și o gașcă veselă și extrem de talentată.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută