Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2020
Zile si Nopti

Cocktailuri cu pepene

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cocktailuri cu pepene Share Cocktailuri cu pepene


Watermelon Sangria 

Cocktailuri cu pepene

Pune în blender bucățile de la un pepene nu mai mare de 2.5 kg, curățate de sâmburi și coajă. Amestecă pireul rezultat cu 750 ml vin alb sec și 60 ml brandy sau coniac. Adaugă felii de portocală, limetă, gheață, frunze de mentă și câteva cuburi întregi de pepene.

 

Melon Fix

Cocktailuri cu pepene

Pune în blender 100 gr pepene galben decojit și curățat de sâmburi, 40 ml vodka, 30 ml suc proaspăt de lămâie, 2 lingurițe de zahăr și mixează timp de 1 minut. Toarnă amestecul în pahar și completează cu 30 ml apă tonică. Decorează cu o felie subțire de pepene galben.

 

Watermelon Rum Punch 

Cocktailuri cu pepene

Pune în blender patru căni de miez de pepene roșu, fără sâmburi și coajă, o jumătate de cană de rom și sucul de la două lime-uri. Mixează până obții un piure și toarnă în pahare. Adaugă gheață pisată după gust. Decorează cu felii subțiri de pepene roșu.

 

Honeydrew Daiquiri 

Cocktailuri cu pepene

Ai nevoie de o cană de pepene galben pisat cu miere, o linguriță de sirop de agave, 60 ml de rom și sucul de la două lime-uri. Mixează ingredientele într-un blender și toarnă în pahare răcite în prealabil. Decorează cu bucăți de pepene. Un cocktail fresh și ușor!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută