Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2020
Zile si Nopti

Ce ne place și ce nu ne place la evenimentele din pandemie | de Cristina Bălău

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Ce ne place și ce nu ne place la evenimentele din pandemie | de Cristina Bălău Share Ce ne place și ce nu ne place la evenimentele din pandemie | de Cristina Bălău


Ne place

Ne place că oamenii devin mai inventivi și, din dorința de a continua să organizeze evenimentele, se unesc și creează oportunități chiar în mijlocul pandemiei – un drive în dedicat spectacolelor de toate felurile, de la teatru la concerte, unul pentru o proiecție de film în cadrul SISAF, concerte pe acoperișul Filarmonicii de Stat, iar lista poate continua.

Ne place că participanții înțeleg, în mare parte, necesitatea aplicării acestor măsuri și le respectă, atunci când merg la o petrecere.

Ne place că organizatorii de petreceri sunt mai atenți la modul în care își pregătesc spațiul avut la dispoziție, în așa fel încât participanții să se poată mișca în voie, fără să se supună unor riscuri. Așadar, numeroase terase au un spațiu ofertant între mese, astfel că cei prezenți se pot bucura de o seară cu adevărat relaxantă în oraș.

Ne place că odată cu măsurile impuse, un lucru pozitiv este acela că nu se mai formează cozi sau îmbulzeală la baruri și pe ringurile de dans.

 

Nu ne place

Nu ne place că petrecerile nu mai sunt la fel de distractive cum erau înainte de pandemie, un lucru cu care însă trebuie să ne obișnuim, cel puțin pentru următoarea perioadă de timp. Asta presupune mai puține dansuri în grup și o atmosferă mai liniștită indiferent de stilul petrecerii.

Nu ne place că distanța nu ne mai permite să mai cunoaștem oameni noi cu atâta ușurință, în stilul clasic – față în față.

Nu ne place că, cel puțin la momentul actual, nu au fost anunțate modurile în care evenimentele s-ar putea desfășura odată ce va veni frigul. Ceea ce înseamnă că, în cazul în care situația generată de pandemie nu va fi ținută sub control, o mare parte din evenimente nu vor mai avea loc.

Nu ne place că există chiar și acum persoane, inclusiv angajați ai anumitor localuri, care nu înțeleg importanța măsurilor de distanțare socială și a portului corespunzător al măștii.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută