Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/07/2020
Viața Orașului

Biz Brașov: Cum va arăta pietonalul din Valea Cetății?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Biz Brașov: Cum va arăta pietonalul din Valea Cetății? Share Biz Brașov: Cum va arăta pietonalul din Valea Cetății?


Modernizarea pietonalului din Valea Cetății, la faza amenajării unei arteziene colorate, cu 25 de jeturi de apă, în care se investesc peste 330.000 de lei.

Astăzi s-a turnat placa de suprabetonare a fântânii arteziene care se amenajează pe pietonalul din Valea Cetății, partea dinspre strada Tâmpei. Această lucrare face parte dintr-un proiect mai amplu al Municipalității de modernizare și adaptare a pietonalului, astfel încât acesta să redevină un spațiu de petrecere a timpului liber pentru locuitorii din acest cartier.

Cum va arăta?

Proiect pietonal

imaginea proiectului final (Bizbrasov.ro)
 

Lucrările din proiectul de reamenajare a pietonalei Răcădău au fost demarate în toamna anului trecut, după un sondaj sociologic efectuat de echipa de proiectare, sondaj adresat punctual cetățenilor din Răcădău. Proiectul a fost apoi prezentat Consiliului Local și aprobat de forul legislativ al municipiului. 

Mai multe detalii pe Bizbrasov.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.