Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2020
TV

Jurământul (The Oath), un nou serial de acțiune, din 3 august la AXN

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Jurământul (The Oath), un nou serial de acțiune, din 3 august la AXN Share Jurământul (The Oath), un nou serial de acțiune, din 3 august la AXN


AXN aduce un nou serial de acțiune în ultima lună de vară – Jurământul (The Oath). Primul sezon are premiera din 3 august, câte trei episoade în fiecare luni seară, de la ora 21.00, fiind urmat de cel de-al doilea din 24 august.

Jurământul (The Oath), un nou serial de acțiune, din 3 august la AXN

Bazat pe o poveste reală, “Jurământul” este un serial tip dramă de acțiune creat de Joe Halpin (Chicago P.D., Hawaii Five-0), cu Anne Clements (StartUP) și Curtis “50 Cent” Jackson producători executivi.

Noua producție explorează lumea bandelor din cadrul poliției din Los Angeles, cei care se presupune că au făcut un jurământ de a proteja cetățenii. În același timp, prezintă într-o altă lumină grupările secrete și corupte în care e aproape imposibil să intri – doar câțiva reușesc – dar odată intrați, membrii vor face tot ceea ce este necesar pentru a se apăra de dușmanii din exterior și chiar din rândurile lor.

Jurământul (The Oath), un nou serial de acțiune, din 3 august la AXN

În primul sezon îi vom cunoaște pe “Corbi” (The Ravens) și încercarea lor de a se elibera de datoria pe care o au față de un cartel de droguri. Semnificația familiei și răscumpărarea greșelilor din trecut sunt printre temele abordate în sezonul doi, care găsește personajele pe un nou drum – cel al luptei cu proprii demoni. Cu toții vor avea o ultimă șansă să reia controlul proprilor vieți în timp ce trebuie să îi protejeze pe cei dragi.

Jurământul (The Oath), un nou serial de acțiune, din 3 august la AXN

Sean Bean (Game of thrones, Lord of the rings), Ryan Kwanten (True Blood), Katrina Law (Arrow), Cory Hardrict (S.W.A.T), Christina Milian (Falling Inn Love) și Arlen Escarpeta (Whitney) fac parte din distribuție.

Ce se întâmplă atunci când “Corbii”, membrii unei echipe din cadrul poliției LAPD, sunt forțați să se trădeze, deși au pornit la drum cu cele mai bune intenții? Telespectatorii vor afla din 3 august, în fiecare luni seara, de la ora 21.00, la AXN odată cu premiera noului serial “Jurământul”.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută