Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2020
Viața Orașului

Din luna septembrie se reiau zborurile regulate directe înspre și dinspre Munchen

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Din luna septembrie se reiau zborurile regulate directe înspre și dinspre Munchen Share Din luna septembrie se reiau zborurile regulate directe înspre și dinspre Munchen


Din 7 septembrie 2020, cursele aeriene regulate directe înspre și dinspre Munchen operate la aeroportul sibian de către compania aeriană Lufthansa vor fi reluate.

Zborurile vor fi operate în zilele de luni, miercuri, joi și vineri.

Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu reamintesc ce măsuri trebuie să respecte cei care aleg să călătorească de pe aeroportul sibian: 

”Vă reamintim următoarele reguli de conduită în vederea asigurării respectării distanțării sociale și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 aplicabile. Purtarea măștii în aeroport este obligatorie! Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! Păstrați distanța! Respectați signalistica și marcajele de pe podea. Păstrați distanța la ghișeele de check-in și la efectuarea controlului de securitate și frontieră. Efectuați check-in-ul on-line în măsura în care este posibil.”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.