Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2020
Viața Orașului Lifestyle / Sport

BC CSU Sibiu are un nou jucător pentru sezonul 2020/2021: Marquis Addison

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii BC CSU Sibiu are un nou jucător pentru sezonul 2020/2021: Marquis Addison Share BC CSU Sibiu are un nou jucător pentru sezonul 2020/2021: Marquis Addison


Marquis Addison, un american în vârstă de 28 de ani cu experiență baschetbalistică în Europa, e noul jucător al BC CSU Sibiu, pentru sezonul 2020/2021. Tânărul vine din Elveția unde a jucat pentru Lions de Genève, echipă cu care a terminat pe locul al treilea stagiunea anterioară. 

Tânărul jucător născut în 1991 are 1,93 m înălțime și 90 de kg. A făcut pasul spre Europa imediat după terminarea colegiului, iar începând cu anul 2014 a acumulat experiență la echipe precum Horsens IC – în Danemarca, Maccabi Rehovot – în Israel, Denain ASC Voltaire – în Franța și Lions de Genève – în Elveția. Pentru sezonul 2020/2021, baschetbalistul american va evolua pentru echipa sibiană: ”Sunt entuziasmat să mă alătur familiei galben-albastre sibiene. Am fost în contact cu antrenorul Dan Fleșeriu în ultimii ani și sunt încântat că voi avea ocazia să joc sub îndrumarea lui. Am auzit lucruri extraordinare despre fanii Sibiului și abia aștept să le oferim spectacol.” Antrenorul BC CSU Sibiu a declarat că speră ca Marquis Addison să evolueze la Sibiu cel puțin la același nivel de eficiență ca în celălalte campionate în care a evoluat, poate chiar mai mult decât atât. Până în acest moment, din lotul BC CSU Sibiu fac parte Christopher Cooper – cel mai longeviv baschetbalist străin al echipei, Isaiah Philmore, Marquis Addison, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia și Robert David Stan.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.