Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2020
Lifestyle / Sport

Baschetbalist american Christian Lutete, noua achiziție a BC CSU Sibiu pentru sezonul 2020/2021

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Baschetbalist american Christian Lutete, noua achiziție a BC CSU Sibiu pentru sezonul 2020/2021 Share Baschetbalist american Christian Lutete, noua achiziție a BC CSU Sibiu pentru sezonul 2020/2021


BC CSU Sibiu a semnat cu Christian Lutete, un baschetbalist American de 23 de ani, pentru sezonul competițional 2020/2021. Tânărul sportiv joacă poziția 3 și vine la Sibiu de la University Massachusetts Lowell. 

Născut pe 10 octombrie 1996, în Silver Spring, Maryland, Lutete vine la Sibiu după cinci sezoane petrecute în NCAA: două la Radford University (2015-2017) iar ultimele trei, la University Massachusetts Lowell (2017-2020). Noul jucător este un guard foarte atletic și măsoară 1,96 m. În stagiunea 2019/2020, în 32 de meciuri jucate, Lutete a reușit medii statistice de 19,3 puncte, 7 recuperări și 1,6 assist-uri, cu procentaj de 37,4% la aruncările de 3 puncte. 

„Sunt foarte încântat să fac parte din echipă, să joc pentru Sibiu. Am auzit multe lucruri frumoase despre energia uimitoare pe care o oferă fanii la jocurile de acasă! Abia aștept să vin, să îmi cunosc coechipierii, antrenorii și suporterii. Ne vedem curând!”, a spus Christian Lutete. 

Până în acest moment, din lotul BC CSU Sibiu fac parte Christopher Cooper, Isaiah Philmore, Marquis Addison, Jayce Johnson, Christian Lutete, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia și Robert David Stan.

„Mă bucur să avem tineri talentați și ambițioși în echipă, tineri care să își dorească să se autodepășească și să ajute echipa noastră să performeze. Sperăm ca lucrurile să evolueze bine, din toate punctele de vedere, să ne putem antrena, să rămânem sănătoși până la întâlnirea cu fanii și mai departe va depinde doar de noi”, a spus Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.