Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 28/07/2020
Film / Streaming

The Witcher: Blood Origin, anunțul Netflix

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii The Witcher: Blood Origin, anunțul Netflix Share The Witcher: Blood Origin, anunțul Netflix


Netflix anunță The Witcher: Blood Origin, o serie limitată din universul The Witcher. Blood Origin va avea șase părți, seria limitată live-action și un prequel al hit-ului serialului Netflix The Witcher.

The Witcher: Blood Origin, anunțul Netflix

Anunțul oficial pe Twitter

1200 years before Geralt of Rivia, the worlds of monsters, men and elves merged into one, and the first Witcher came to be.

Announcing The Witcher: Blood Origin, a 6 part live-action The Witcher spin-off series from Declan de Barra and Lauren Schmidt Hissrich.

— NX (@NXOnNetflix) 27 iulie 2020

Sinopsis

The Witcher, Blood Origin

Setat într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură. Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich este producător executiv. Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.

Declarația lui Declan de Barra

DECLA DE BARA

În calitate de fan pe viață al genului fanstasy, sunt mai mult decât încântat să spun povestea The Witcher: Blood Origin. Mi-a rămas în minte o întrebare încă de când am citit pentru prima data cărțile The Witcher – Cum era cu adevărat lumea elfilor înainte de venirea oamenilor?

Am fost întotdeauna fascinat de ascensiunea și căderea civilizațiilor, de modul în care știința, descoperirile și cultura înfloresc înainte de o decădere. Cât de multe cunoștințe se pierd pentru totdeauna în atât de puțin timp, adesea agravate de colonizare și de rescrierea istoriei. Rămân în urmă doar fragmente din adevărata poveste a civilizației. The Witcher: Blood Origin va spune povestea civilizației elfilor înainte de căderea sa și, cel mai important, va dezvălui istoria primului Witcher.”

Declarația lui Lauren Schmidt Hissrich

The Witcher: Blood Origin, anunțul Netflix

Sunt atât de încântată să colaborez cu Declan și cu echipa Netflix pentru The Witcher: Blood Origin. Este o provocare interesantă să explorăm și să extindem universul The Witcher creat de Andrzej Sapkowski și abia așteptăm să prezentăm fanilor noi personaje și o poveste originală care să îmbogățească și mai mult lumea noastră magică, mitică.

Declarația lui Andrzej Sapkowski:

Este minunat că lumea The Witcher – așa cum a fost planificată de la început – se extinde. Sper ca acest lucru să aducă mai mulți fani în lumea cărților mele.

The Witcher: Blood Origin se va filma în UK.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută