Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2020
Artă & Cultură Viața Orașului

Palatul Copiilor Sibiu, dotat cu biblioteci și echipamente printr-un proiect de bugetare participativă

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Palatul Copiilor Sibiu, dotat cu biblioteci și echipamente printr-un proiect de bugetare participativă Share Palatul Copiilor Sibiu, dotat cu biblioteci și echipamente printr-un proiect de bugetare participativă


Palatul Copiilor din Sibiu a fost dotat cu 32 de biblioteci și 10 echipamente de tipărit cursuri, investiția în valoare de 23 mii lei fiind posibilă printr-un proiect finanțat de Primăria Sibiu, în cadrul programul de bugetare participativă 2019.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu, municipalitatea sibiană a predat Palatului Copiilor, la începutul săptămânii, al doilea transport de dotări necesare desfășurării cursurilor.

“Am stabilit împreună cu directorul Palatului o listă cu echipamente și materiale necesare pentru că am dorit ca acestea să răspundă exact nevoilor și să fie utile cu adevărat. Este un proiect propus de sibieni pentru sibieni, pe care am ținut să îl finanțăm, recunoscând rolul important pe care Palatul Copiilor îl are în activitățile extra-curriculare ale elevilor. Dotările vor fi livrate etapizat, pe măsură ce finalizăm achizițiile”, a transmis primarul Astrid Fodor.

Primul transport cu echipamente destinate dotării Palatului Copiilor a constat în 32 de biblioteci cu dimensiunea de 80 x 28 x 202 cm care vor servi pentru crearea unei biblioteci.

Al doilea transport a presupus livrarea a 10 multifuncționale color (imprimantă, copiator, scanner) și o imprimantă multifuncțională color de mai mari dimensiuni și mare capacitate, pentru tipărituri în format A3.

Proiectul de dotare a Palatului Copiilor este în derulare, fiind în curs și alte de achiziție și vor fi livrate în următoarea perioadă.

”Printre celelalte dotări care mai urmează să fie achiziționate în cadrul proiectului se numără materiale pentru laboratoarele de modelism, aero și navomodele, echipamente și instrumente pentru laboratorul de ceramică, precum și diverse programe și jocuri educaționale, table magnetice, mobilier, mese de tenis, pardoseală flexibilă pentru sala de dansuri, instrumente muzicale și costume populare”, transmite Primăria Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută