Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2020
Muzică Viața Orașului

DELIA e primul artist care va cuceri scena FREEDOM, primul concert DRIVE IN din Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii DELIA e primul artist care va cuceri scena FREEDOM, primul concert DRIVE IN din Sibiu Share DELIA e primul artist care va cuceri scena FREEDOM, primul concert DRIVE IN din Sibiu


FREEDOM este singurul plan pe care trebuie să îl ai pentru data de 8 AUGUST 2020. De la ora 21:00 deschidem porțile către libertatea de care avem atât de multă nevoie.

Ia-ți acum bilet la primul concert DRIVE IN din Sibiu și hai să ne amintim “CUM ERA…ÎNTR-UN LOC ÎN CARE ERA CUM ERA?”

Bilete disponibile pe: https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-freedom-events-concert-delia-57767/

Un bilet este valabil pentru un autoturism si pot fi maxim 3 ocupanti in autoturism.

Locația de desfășurare a evenimentului se află la 10 minute de centrul orașului Sibiu, în vecinătatea Fabricii de Cultură, deja bine-cunoscută publicului ca un centru alternativ pentru educație și se întinde pe o suprafață de 41.000 mp, oferind astfel participanților un acces generos în eveniment.

Freedom Arena are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare mașină, fără a fi impusă purtarea măștii (în mașină) timp de 4 ore. Astfel, se va asigura accesul a minim 1.500 de persoane, respectând normele de distanțare socială impuse de legislație, dar oferind participanților tot confortul.

Dotări tehnice impresionante și food court.

“În contextul actual, turiștii vor fi mult mai motivați să aleagă Sibiul ca destinație de concediu, având posibilitatea de a se delecta și cultural, profitând în același timp de atracțiile deja cunoscute ale orașului. Iar sibienii, consumatori fideli de evenimente, vor beneficia în continuare de avantajul de a locui într-un oraș încărcat de istorie dar, în același timp, foarte ancorat în mondenitate, atunci când vorbim despre experiențe sociale sau culturale.”, povestește Anca Popică, Project Manager.

Programul evenimentului va fi disponibil pe https://freedomevents.ro/.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.