Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2020
Muzică

ALDA & Insomniac anunță amânarea festivalului SAGA în 2021

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii ALDA & Insomniac anunță amânarea festivalului SAGA în 2021 Share ALDA & Insomniac anunță amânarea festivalului SAGA în 2021


SAGA, cel mai mare festival de muzică electronică din București se amână pentru 4-6 iunie 2021, în contextul restricțiilor adoptate pentru prevenirea pandemiei de COVID-19.

Această decizie a fost luată cu greutate, însă organizatorii sunt optimiști că debutul celui mai mare festival de muzică electronică din București va avea loc în condiții de siguranță în 2021, în parcul Izvor. Prioritatea va rămâne mereu sănătatea participanților.

Chiar dacă evenimentul este amânat, organizatorii asigură fanii că așteptarea va merita, întrucât pregătirile pentru prima ediție continuă. SAGA va reprezenta pentru participanți un moment special de sărbătorire a unei noi experiențe muzicale, electronic dance, care pătrunde în hub-ul cultural al României. La festival sunt așteptați participanți din toată lumea.

SAGA va oferi celor prezenți un început de vară 2021 de neuitat, cu spectacole ale unor artiști de neratat și plin de efecte vizuale captivante, show-uri de artificii și un design de scenă incredibil. Toate acestea vor face din festival un moment unic din industria de evenimente.

ALDA & Insomniac anunță amânarea festivalului SAGA în 2021

SAGA este rezultatul colaborării între organizatorii ALDA (AMF) și Insomniac (EDC) și promite începutul unui nou capitol interesant din circuitul festivalurilor din Europa de Est. Pe parcursul a trei zile, participanții îi vor putea vedea pe unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lume. Deși line-up-ul din 2021 va fi ușor diferit de cel anunțat initial, organizatorii promit că producția va rămâne la standardul ALDA & Insomniac.

Cu peste 350 de show-uri organizate și peste 30 de brand-uri de evenimente muzicale, vizitate de milioane de participanți din întreaga lume, reputația ALDA în industria muzicii electronice a propulsat acest nume în topul organizatorilor, unde este poziționat alături de gigantul American Insomniac.

Despre ALDA

ALDA este producător global, dezvoltator de concepte de eveniment și pentru show-uri de DJ și promoter de muzică electronică, ce are în portofoliul companiei unele dintre cele mai cunoscute evenimente ale industriei muzicale intrernaționale, precum: Armin Only, A State of Trance, Electronic Family, AMF, We Are Connected, New Horizons, and The Flying Dutch. La ADE 2018, ALDA a pornit un parteneriat cu Insomniac pentru ca împreună cele două companii să producă unele dintre cele mai impresionante evenimente muzicale, contribuind la aducerea scenei de electronic dance music mai aproape de public, în cât mai multe țări.

Contact pentru presă: Branka Maksimovic | branka@alda.nl

Despre Insomniac

Insomniac produce unele dintre cele mai inovatoare, complexe și interactive evenimente și festivaluri de muzică din întreaga lume. Sprijinite de cele mai noi tehnologii la nivel de lumini, efecte speciale, pirotehnice, de echipamente de sunet de ultimă generație și de instalații de mare complexitate, aceste evenimente captivează simțurile audienței și oferă fanilor un nivel unic și cu totul nou de interacțiune. Oferirea unei experiențe de eveniment de cea mai bună calitate este prioritatea numărul unu a companiei. Timp de peste 25 de ani, Insomniac a organizat peste 2.000 de festivaluri, concerte și evenimente de club în întreaga lume, care au avut aproape 5 milioane de participanți. Cel mai important eveniment anual organizat de companie, Electric Daisy Carnival Las Vegas (EDC), este cel mai mare festival de muzică dance de la nivel mondial, care atrage peste 465.000 de fani de-a lungul a trei zile. Compania a fost fondată de Pasquale Rotella în 1993, având sediul la Los Angeles (SUA). În 2013, Insomniac a început un parteneriat cu Live Nation, una dintre cele mai cunoscute companii de entertainment de la nivel global.

Contact pentru presă: Page Bakunas I page.bakunas@insomniac.com

Despre The Mission

The Mission este prezent pe piața locală de 20 ani. După mai mult de 120 de evenimente de experiență muzicală inovatoare, totul poate fi rezumat destul de simplu: The Mission face spectacolele potrivite vibe-ului pieței și scenei muzicale din România. În toți acești ani, The Mission a conectat fanii cu idolii lor. Fat Boy Slim, The Chemical Brothers, Luciano, Armin van Buuren, Carl Cox, Tiesto, Solomun, Sven Vath sunt doar câteva din numele artiștilor care s-au alăturat acestui concept. Iar povestea continuă.

Contact pentru presă: Luminita Ivan | press@themission.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută