Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2020
Artă & Cultură Viața Orașului

Trupa de improvizație care reunește actori ai mai multor școli de teatru

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Trupa de improvizație care reunește actori ai mai multor școli de teatru Share Trupa de improvizație care reunește actori ai mai multor școli de teatru


Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de impro din România.

Trupa de improvizație care reunește actori ai mai multor școli de teatru

Teatrul Arte dell`Anima te invită sâmbătă, 08 august, ora 21:00 la Grădina cu Filme, la premiera spectacolului de improvizație a trupei IMPROFIX. 

Vino să vezi un spectacol plin de umor creat pe loc la sugestia ta! Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” , își doresc să te întâlnească.

Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima unește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.
Pentru mai multe informații și programul complet al spectacolelor din perioada următoare, ne poți vizita sau scrie la:

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută