Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 24/07/2020
Film

TIFF Sibiu 2020: proiecții outdoor și măsuri de protecție, între 27 și 30 august

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii TIFF Sibiu 2020: proiecții outdoor și măsuri de protecție, între 27 și 30 august Share TIFF Sibiu 2020: proiecții outdoor și măsuri de protecție, între 27 și 30 august


Reprezentanții Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) se pregătesc în continuare pentru ediția din acest an a evenimentului.

Totodată, menționează faptul vor fi luate și aici o serie de măsuri, pentru a se asigura sănătatea participanților și evitarea răspândirii infecțiilor cu COVID-19.

„Pregătim intens ediția din acest an, care va avea loc între 27 și 30 august. Pentru că ne aflăm în imposibilitatea de a rula filme în interior, în cinematografe sau săli de proiecție, intenționăm să ținem toate proiecțiile outdoor, respectând în totalitate normele sanitare impuse. Am pregătit un set complet de proceduri care să ofere cât mai multă siguranță participanților la festival”, spune Bogdan Brylynski, organizator.

Sursa: Turnul Sfatului

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.