Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2020
Artă & Cultură Viața Orașului

Spectacolul “Doi moldoveni în Ardeal” ajunge pe scena Șurii Culturale Gușterița

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Spectacolul “Doi moldoveni în Ardeal” ajunge pe scena Șurii Culturale Gușterița Share Spectacolul “Doi moldoveni în Ardeal” ajunge pe scena Șurii Culturale Gușterița


“Doi moldoveni în Ardeal” ajung pe scena Șurii Culturale Gușterița, vineri, 24 iulie, de la ora 19. Acesta este un spectacol comunitar, care îmbină umorul și sarcasmul, cu nostalgia și cu melancolia de peste Prut.

Spectacolul este semnat de BIS Teatru și îi are în distribuție pe Alin Turcu și Dumitru Stegărescu, care au semnat și textele piesei.

“Textele sunt aranjate, ciopârțite, rearanjate, încă o dată ciopârțite, îmbinate, șlefuite, polifonate și topite de Bogdan Sărătean. Premiera a avut loc În 5 iulie, în cadrul proiectului Teatrul din Cartier”, spun organizatorii.

Intrarea la spectacol este liberă, pe bază de rezervare prin SMS, la numărul de telefon 0737013997 sau prin e-mail la adresa izolart.2020@gmail.com. Rezervarea va fi confirmată (sau infirmată, în caz că locurile sunt epuizate) în cel mult 12 ore.

 
 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.