Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2020
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Marquis Addison, noul jucător al BC CSU Sibiu pentru sezonul 2020/2021: ”Abia aștept să oferim spectacol”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Marquis Addison, noul jucător al BC CSU Sibiu pentru sezonul 2020/2021: ”Abia aștept să oferim spectacol” Share Marquis Addison, noul jucător al BC CSU Sibiu pentru sezonul 2020/2021: ”Abia aștept să oferim spectacol”


Marquis Addison, un American în vârstă de 28 de ani cu experiență baschetbalistică în Europa, este noul jucător al BC CSU Sibiu, pentru sezonul 2020/2021. Tânărul vine din Elveția unde a jucat pentru Lions de Geneve, echipă cu care a terminat pe locul al treilea stagiunea anterioară. 

Născut pe 16 decembrie 1991, Marquis Addison (1,93m) a făcut pasul spre Europa imediat după terminarea colegiului (Missouri Southern State University) și a acumulat experiență de-a lungul timpului în Danemarca (Horsens IC -2014/2016), Israel (Maccabi Rehovot- 2016/2017) și Franța (Liga a 2-a, Denanin ASC Voltaire). 

El a jucat, în 2017/2018, pentru Lions de Geneve, echipă alături de care a evoluat și în stagiunea precedentă și unde a strâns medii statistice de 16 puncte, 4 recuperări, 3,8 assisturi și 1,6 intercepții,  cu 41%  procentaj de la 3 puncte, în meciurile din sezonul 2019/2020. 

„Sunt foarte entuziasmat să mă alătur familiei galben-albastre sibiene. Am fost în contact cu antrenorul Dan Fleșeriu, în ultimii ani, și sunt încântat că, în sfârșit, voi avea șansa să joc sub îndrumarea lui. Am auzit lucruri extraordinare despre fanii Sibiului și abia aștept să le oferim spectacol”, a mărturisit Marquis Addison. 

„Mă bucur tare că am reușit să ajungem la o înțelegere cu Marquis. E un jucător experimentat, pe care mi l-am dorit și în sezoanele precedente. Mă bucur că va evolua pentru noi și sunt sigur că o va face la același nivel de eficiență ca în celelalte campionate în care a evoluat, dacă nu mai mult decât atât”, a spus Dan Fleșeriu.

Până în acest moment, din lotul BC CSU Sibiu fac parte Christopher Cooper, Marquis Addison, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia și Robert David Stan.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută